Spoiler 1157: Efsanevi Bar

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    36
Neyzen Tevfik ne güzel söylemiş,

Ben top muyum, mecnun gibi...

Son düzenleme:
Rocks tayfası vakıf soymuş ki görünene göre vakıf adı altında para toplayan kalpazan bir oluşum.

Shiki'nin piç tavırları hoşuma gitti. Denizci bir ajan olduğu da söylendi. Rocks'u çağı olduğu söylendi ve cidden terör estirmişler her yerde. Beyazsakal ve Kaido da kardeş gibi değil ki, düz konuşuyorlar.

Harald saçını kazıyor, boynuzunu kesiyor. Elbaf'ı kabul etsinler diye tipini değiştiriyor ne alaka ise. Psikolojide karşılığı vardır elbette

Rocks, Garp için korsan olmalı, tepedekileri sevmez diyor. Rocks'a kadar ulaşmış Garp'ın üst rütbelere tavrı.

Tritoma 30 sene civarı kraliçelik yapmış demek oluyor. Shakky için büyük savaş patlayacak ve bunu da bu flashbackte göreceğiz gibi duruyor. İmpel Down 6. katta Hancock'a gösterilen tavır ile güya en kötü suçluların meskeni Korsan Adasındaki Shakky'yi gösterilen tavır aynı değil. Gerçekçi de durmuyor.

Harald'ın söylemi de çok değerli. Denizciler geniş bir oluşum, yozlaşma illa ki olur. Kötüleri durdurmak isteyen iyi denizciler de var. Kendi de denizcilere adam yollamaya gönüllü. Harald ne aksiyon alacak göreceğiz bakalım.

Miço Kaido bile Silver Axe'ten falan güçlü sanırım. Wb gibi o da çiziksiz kurtulurken Silver Axe hasar almış. Shiki'nin de onun rakibi olduğunu düşünürsek bu dönemdeki Yonkoların aşağısındalar gibi güç olarak. Xebec, Garp'a saygı duyuyor. Harald'ı dostu olarak görüyor, onu destekliyor. Bb'de göremediğimiz yönlere sahip cidden.

Wb'ye feci eksi yazdı bu arada. @Whitebear D

CEiJQWN.png

Şaka maka Shakky için çıkması cidden olası. Stussy "sen de mi Newgate" dedikten sonra Gloriosa'yla karşılıklı laf atmaları Newgate be Roger'ın, Shakky'e duyduğu ilgiden dolayı olabilir.

1096-007.png

Miço Kaido bile Silver Axe'ten falan güçlü sanırım. Wb gibi o da çiziksiz kurtulurken Silver Axe hasar almış. Shiki'nin de onun rakibi olduğunu düşünürsek bu dönemdeki Yonkoların aşağısındalar gibi güç olarak. Xebec, Garp'a saygı duyuyor. Harald'ı dostu olarak görüyor, onu destekliyor. Bb'de göremediğimiz yönlere sahip cidden.

Wb'ye feci eksi yazdı bu arada. @Whitebear D

CEiJQWN.png

Şaka maka Shakky için çıkması cidden olası. Stussy "sen de mi Newgate" dedikten sonra Gloriosa'yla karşılıklı laf atmaları Newgate be Roger'ın, Shakky'e duyduğu ilgiden dolayı olabilir.

adam naginatanın yansımasından bıyıklarını düzeltiyor......

Son düzenleme:
Umuyorum ki Shakky'nin korsan adasının hazinesi olması, daha önemli bir şey için devasa bir yanlış yönlendirmedir çünkü tüm serideki en çok beklenen arclardan birinin bir kadın için savaşıldığı ortaya çıkarsa, Shakky gibi ilgisiz bir kadından bahsetmiyorum bile, bunun One Piece için sonun başlangıcı olacağına gerçekten inanıyorum.

Umuyorum ki Shakky'nin korsan adasının hazinesi olması, daha önemli bir şey için devasa bir yanlış yönlendirmedir çünkü tüm serideki en çok beklenen arclardan birinin bir kadın için savaşıldığı ortaya çıkarsa, Shakky gibi ilgisiz bir kadından bahsetmiyorum bile, bunun One Piece için sonun başlangıcı olacağına gerçekten inanıyorum.
Tarihin en büyük rezilliklerinden biri olur.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü