Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Eiichiro Oda çok öngörülemez bir adam. 950lerde bahsettiği Tanrı Vadisi olayının Beyazsakal, Roger, Xebec gibilerin aşık olduğu Sabaody'deki Shakky yüzünden çıkacağını bir Allah'ın kulu tahmin etmez. Bravo ahahahaha

Silvers Rayleigh'e haşmetinden ötürü şapka çıkarıyorum

Hiç kimse farkında değil ama One Piece bitti...

• Like
Tepkiler: sensey
Eiichiro Oda çok öngörülemez bir adam. 950lerde bahsettiği Tanrı Vadisi olayının Beyazsakal, Roger, Xebec gibilerin aşık olduğu Sabaody'deki Shakky yüzünden çıkacağını bir Allah'ın kulu tahmin etmez. Bravo ahahahaha

Silvers Rayleigh'e haşmetinden ötürü şapka çıkarıyorum
Artı yazanlar Garp ve Ray oldu.

Garp’ı baştan çıkaramayınca Ray’e mi kapak attı acaba?

Bir yanda Shakky için birbirini döven korsan müsvetteleri diğer yanda Hancock'u iplemeyen yanındaki tanrıça gibi prensesleri kızları kardeşi gibi gören Luffy karizması.

• Like
  • Haha
Tepkiler: Croc ve Montana
Rocks korsanları.

nvteu93.png

Artı yazanlar Garp ve Ray oldu.

Garp’ı baştan çıkaramayınca Ray’e mi kapak attı acaba?
Bir kadına sevdalanmak erkek için normal. Luffy, Zoro gibiler anormal. Hepsinin bir kadına sevdalanması daha da anormal. Çok abartmışlar bence

Garp evli olduğu için ve sadık olduğu için artı veriyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü