Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Şöyle bir olaya bir sürü er götürmek çok acemi işi. Ya da uyananları orda gömüyorlar. Burdan şu soru çıkıyor O dönem denizcilerin yıldızı olan Garpın oğlunu oraya gömmeye niyetlenmek ne cesaret? Ya Dragonun babası bilinmiyor ya da ''bu et beyinli Garpa bir kaza oldu der geçeriz'' diyorlar.

Ochaku malı da hala adada duruyor. Ulan biri yanlışlıkla görmüş olsa sana gang bang yapacaklar kaç di mi?

Bölümde hiç de Harald bilerek yenilmiş gibi durmuyor. Xebec istese Haraldı daha yaklaşmadan gömer oraya. Gemide Wb var. Tsunami altında ezer onları. Gene yiğitlik etmiş. Kaido da ''sal baba beni geberteyim şunları'' der gibi bakıyor arkasında olduğu sahnede.

Garling mi ne boksa ne gavat çıktı lan. Alagavatlık bile bunun için temiz bir isim olur. Gavatlık bununla başlamış, bundan önce gavatlık kavramı yokmuş. Öyle bir next level gavatlık.

Kutsal şovalyelere aşırı kuruldum. Kutsal ejderlerin aynı mentalitesi, hiç farkları yok. Dünya yüzü görmelerine rağmen. Bu gavatların güç kazanmış halleri.

Shakkyide daha kapatlamışlar bu mal kutsallar azıp taşkınlık çıkartmasınlar diye ahahahahha Normalde miniden başka bişi giymeyen kadına giydirdikleri eteğe bak.

Konu o kadar saçma ilerliyor ki şu ana kadar anlatılan Tanrı Vadisi ile alakası yok oldu. Saçma salak bir şekilde bağlayacak kesin.

Dragon sardı. Altını sağlam doldurucak gibi karakterin. Seri sonu en iyi yazılmış karakter diye geçebilir One Piece’in, o potansiyeli gördüm.

@Kuroro 'nun çizmem karşılığında modluk teklif ettiği paneli ifşa ediyorum. Tabii ki kabul etmedim.

d7Ck0RT.png

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü