Chainsaw Man (Manga)

hkINa9z.jpeg

Tür : Komedi, Drama, Aksiyon, Shonen, Doğaüstü
Mangaka : FUJİMOTO Tatsuki (Hikaye & Çizim)
Yayımcı: Shueisha, Viz Media
Dergi: Weekly Shonen Jump(2018-2020), Shonen Jump+(2020-)
Yayın Tarihi: 3 Aralık 2018

Tanıtım
Babasının borçları yüzünden normal bir gençlik hayatı yaşayamayan Denji, geçimini şeytanları avlayarak kazanmaya çalışır. Tek yoldaşı, Testere Şeytanı olarak bilinen Pochita’dır. Bir gün, Pochita ile yaptığı bir anlaşma sonucu bedenleri birleşir ve Denji, Testere Adam'a dönüşerek hayalini kurduğu hayatın peşine düşer.

Chainsaw Man hakkındaki düşüncelerinizi bu başlık altında yazıp, tartışabilirsiniz.

Son düzenleme:
Serinin ikinci kısmı bir türlü içine çekmedi beni. Bir yandan da merak etmiyor değilim.

Bölümler baya kısaldı ve elle tutulur bir içerikte sunmuyorlar. Haftalık takip etmesi zorlaştı iyice.

İkinci kısmın sıkıntısı anlaşılabilir ya. Birinci kısım tam anlamıyla planlıydı, neredeyse haftayı kurtarmak ya da plot kasmak için yayınlanan tek bir bölümü bile yoktu. İkinci Kısım biraz eski usul diziler gibi. Bu haftaya şu bölümü çıkarmamız lazım tarzı akıyor olay. Breaking Bad gibi. Birinci Kısımsa daha çok Better Call Saul gibiydi, her bölüm bir bütüne hizmet ediyor tüm sezon çekildikten sonra yayınlanıyor. Haftalık kasmak kötü bir şey mi? Hayır eğer ne yapacağını biliyorsan Breaking Bad oluyor.

Chainsaw-Man birinci kısım soru işareti bırakmayan doyurucu bir hikayeyi anlatıyor. İkinci Kısımın güzel yanı bazen hikaye Birinci Kısım'dan bile daha iyi oluyor, acayip yükseliyor. Fakat bir diğer hafta yerin dibine çakılıyor okumak bile istemiyorsun. Fuji'nin kafasında Birinci Kısım çok net hazırdı, keşke İkinci Kısım için de önce kendini hazırlasaydı.

İkinci kısmın sıkıntısı anlaşılabilir ya. Birinci kısım tam anlamıyla planlıydı, neredeyse haftayı kurtarmak ya da plot kasmak için yayınlanan tek bir bölümü bile yoktu. İkinci Kısım biraz eski usul diziler gibi. Bu haftaya şu bölümü çıkarmamız lazım tarzı akıyor olay. Breaking Bad gibi. Birinci Kısımsa daha çok Better Call Saul gibiydi, her bölüm bir bütüne hizmet ediyor tüm sezon çekildikten sonra yayınlanıyor. Haftalık kasmak kötü bir şey mi? Hayır eğer ne yapacağını biliyorsan Breaking Bad oluyor.

Chainsaw-Man birinci kısım soru işareti bırakmayan doyurucu bir hikayeyi anlatıyor. İkinci Kısımın güzel yanı bazen hikaye Birinci Kısım'dan bile daha iyi oluyor, acayip yükseliyor. Fakat bir diğer hafta yerin dibine çakılıyor okumak bile istemiyorsun. Fuji'nin kafasında Birinci Kısım çok net hazırdı, keşke İkinci Kısım için de önce kendini hazırlasaydı.

Fuji kendi çizecekse tek sayılık mangalardan devam etsin. Serileştirecekse de bir çizer bulsun, kendisi de bunu istiyordu sanırım.

Fuji kendi çizecekse tek sayılık mangalardan devam etsin. Serileştirecekse de bir çizer bulsun, kendisi de bunu istiyordu sanırım.

Jump'la o iş nasıl yürüyor hiç bilmiyorum. Böyle bir şeye izin veriliyor mu? Ya da mümkün mü? Fuji iyi bir çizerler inanılmaz işler ortaya çıkartabilir. Kendine bir Murata bulsa gelmiş geçmiş en iyi mangaları çıkartır.

Reze mi? Makima mı? Bence modern felsefe tarihinin en büyük sorusu bu? Denji kardeşime Allah'tan sabır diliyorum. İkinci Kısım yokmuş gibi davranacağım bu filmi izlerken. Iran Devrim Muhafızları tarafından tutuklanan Rochefelix isimli dostum her zaman "Makima" derdi. Ben daha kararsızım Reze daha iyi huylu bir kızcağız. Trailer çok güzel duruyor özellikle sanat stili açısından çok hoşuma gitti. Bir iki yerde değişikliğe gitmişler gibi geldi. Galiba Reze'yle Denji'nin yakınlaşma sürecini daha detaylı işleyecekler.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü