Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Siyah olmamasına rağmen bu havayı vermesi Oda'nın ırkçı olduğunu gösterir.benim aklıma fifth element deki chris tucker gelmişti doflamingo ilk çıktığında. yürüyüşü de benziyodu sdflkgjdfg

Siyah olmamasına rağmen bu havayı vermesi Oda'nın ırkçı olduğunu gösterir.benim aklıma fifth element deki chris tucker gelmişti doflamingo ilk çıktığında. yürüyüşü de benziyodu sdflkgjdfg
Doflamingo gay mi? Neden böyle yürüdüğü anlaşıldı:![]()
![]()
Keşke kendini bronzlaştırmasa o saç rengiyle. Ünlü filmlerdeki ve oyunlardaki sarı saçlı zenci silah satıcılarını aklıma getiriyor. İşin kötüsü kendisi de silah simsarı, gay ve sarı saçlı.
Fanartın çizerini biliyor musun? Çok iyiymişdaha çoluk çocuk korsanlara karşı ülkesini savunamamış devrik lider. zaten ülkeyi de dedesinin malı diye zorla geri almıştı. iradesi yeterince kuvvetli değil, kaidounun astı oldu, hükümetin astı oldu, aynı anda korsan ve zoraki bir kral olmaya çalıştı ama olmadı... çocukluğunda belki de yanlış insanlarla tanışmasaydı daha büyük olurdu.
![]()
geri arattım ama pixiv hesabını kapatmış gibi. zerochanda daha büyük halini buldumFanartın çizerini biliyor musun? Çok iyiymiş
Evet ben de geri aramayla bulamadığım için sormuştum çok teşekkür ederimgeri arattım ama pixiv hesabını kapatmış gibi. zerochanda daha büyük halini buldum
zerochan üyelik istiyor. çöp bi google hesabı iş görüyor gerçi bu durumlar için.![]()
burada pixiv idsi duruyor fakat hesabı görünmüyor pixiv üzerinde. hatta kontrol etmek için internet arşivden baktım oradaki son snapshot 2021de fakat hata veriyor. pixiv id 4588952