Anket Favori Şafak Sezer Film Seriniz

Favori seriniz?

• Hababam Sınıfı

Oy: 0 0.0%
  • Maskeli Beşler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Absürt mizah, doğal ve içimizden karakterler derken Şafak Sezer'in komedi filmlerindeki tarzı çok hoşuma gidiyor. Normalde fazla komik gelmeyecek sahneleri bile bir şekilde komik yapmayı başarabiliyor. Sanatsal açıdan fikrim yok ama çoğunu izlerken fazlasıyla eğlendim. Filmleri tek tek değerlendirmek zor olacağı için favori film serimizi seçiyoruz, çift oy kullanabilirsiniz.

Hababam Sınıfı için senaristlik yapmadı, onu bonus olarak ekledim, Kolpaçino ve Kutsal Damacana son filmler rezalet olduğu için listeye almadım.

Kutsal Damacana
-Kutsal Damacana
-Kutsal Damacana 2: Itmen
-Kutsal Damacana 3: Dracoola
-Kutsal Damacana 4

Kolpaçino
-Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi
-Kolpaçino: Bomba
-Kolpaçino 3. Devre

Hababam Sınıfı
-Hababam Sınıfı Merhaba
-Hababam Sınıfı Askerde
-Hababam Sınıfı Üç Buçuk

Maskeli Beşler
-Maskeli Beşler İntikam Peşinde
-Maskeli Beşler Irak
-Maskeli Beşler Kıbrıs

Tek isim sahibi altan için bile kolpaçino :d

images

Kolpaçino çok iyi ya. Aralarında yıldız gibi parlıyor. Maskeli beşler de fena değil. İzlerken birkaç yerde güldürdü. Kutsal damacana ise aralarında en kötü seri bence. Hababam sınıfı filmlerini izlemedim.

Kolpaçino'nun son filmini izlemedim kadrodan ve ön yargılarımdan ötürü. Onun dışında Kolpaçino'nun her filmini seviyorum ya ayrı bir seviye o

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Kolpaçino iyidir. Diğer seriler arasında kendi isteğimle dönüp izlediğim tek serisi.

Rol olarak en sevdiğim G.O.R.A. dan Kuna karakteri. Orada Cem Yılmaz ile bence çok komik bir ikili oluşturdular. Keşke araları açılmasaydı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü