Tanıtım Figarland Garling

Bu karakteri seviyor musunuz?

• Hayır

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

yumekosai

★★

🧭 Karakter Profili

İsim: Saint Figarland Garling
Japonca İsim: フィガーランド・ガーリング聖
Okunuşu (Rōmaji): Figārando Gāringu Sei

İlk Görünüş: Manga: Bölüm 1086 / Anime: Bölüm 1120
Aidiyetleri: Beş Kadim, Tanrı Şövalyeleri, Figarland Hanesi
Unvanları: Dünya Hükümeti'nin Başı (Bilinen), Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı (科学防衛武神, Kagaku Bōei Bushin), Tanrı Şövalyeleri'nin Başkumandanı, Dünya Asili
Durumu: Hayatta

Doğum Günü: -
Boy: -
Kan Grubu: -

Haki: -
Şeytan Meyvesi: -
Geçmiş:
Garling, Dünya Soylularının Figarland Ailesinin bir üyesidir ve Tanrı Şövalyeleri Komutanı Shamrock ve Yonkou Shanks'ın babasıdır. 38 yıl önce Tanrı Şövalyeleri'nin üyesi olan Garling, Tanrı Vadisi köle avına katılır. Tanrı Vadisi Kral'ının yerlileri de dahil edilmesine kızması sonucu Garling tarafından öldürülür ve Garling ava - 10.000 puan ile başlatılır. Bu Garling'i daha da hırslandırır ve handikap'ın onu daha da motive ettiği görülür. Roger ve Rocks Korsanları'nın Tanrı Vadisi'nde bulunmasına sinirlenen Garling, denizcilere Kutsal Ejderleri koruması gerektiğini ve korsanlarla Tanrı Şövalyelerle ilgileneceğini belirterek kendi gücünü belirtmiştir. Tanrı Vadisi Olay'ında ne yaşandığı bilinmese de bu olay sonucu Garling, Tanrı Vadisi 'şampiyon'u olarak adlandırılmıştır. En son Levely'nin ardından Garling, Aziz Charlos'u öldürmeye teşebbüs ettiğinden şüphelenilen korsanların kaçmasına yardım etmekle suçlanan Aziz Donquixote Mjosgard'ı yargıladı ve 'çöpleri koruyanlar onlardan daha çöptür' diyerek infazına karar verdi. Bu eylemi sıralasında Kutsal Ejderler'in Garling'e ne kadar hayran olduğu ve onu desteklediği görülüyordu. Vegapunk'ın dünya geneli yaptığı yayını dinleyen Garling, Egghead Olay'ı sonrasında yeni Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı olarak görevlendirildiğini söyledi ve York'un kendisinin altında görev yapacağını diğer Beş Kadim üyelerine belirtti.

Shanks ve Shamrock'un babası yeni kadim eski çağın canavarlarından. Şuan prime dönemin de olduğunu sanmıyorum ama aurası ile her şeyi yapabilecek tipte bir dayıya benziyor. Fatih'in hakisin de zirve isimlerden biri çıkacağını düşünüyorum. Eşini de görürüz umarım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü