Futbol Sohbet

geniş kadromuz fena değil ama hala eksiklerimiz var. kaleci sağ bek ve sol stoper. transfer sezonu devam ediyor illa ki alacaklardır ama ne kadar erken olursa o kadar iyi olur.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Kaleci yok, sol stoper Abdülkerim, orta saha yedeği yok, sağ bek yok. Sanırım Dursun başkanın prensipleri böyle.

Orta saha yedeği işi sıkıntı bu arada. Hiç transfer düşünülmeyen kısım burası duruyor. Oraya bir rotasyon için iyi kötü bir adam çekebilseydik iyi olacaktı.

• Like
Tepkiler: justahuman
Kaleci yok, sol stoper Abdülkerim, orta saha yedeği yok, sağ bek yok. Sanırım Dursun başkanın prensipleri böyle.

Kaleci, sağ bek sıkıntı. Orta saha yedeği nedir ya eski gariban günleri anlatıyorum sana sol bekimiz körmüş diyorum yedek orta saha diyorsun usta. Lemina Torreira Sara işte on numarayı da saysan Yunus’ta var.
geniş kadromuz fena değil ama hala eksiklerimiz var. kaleci sağ bek ve sol stoper. transfer sezonu devam ediyor illa ki alacaklardır ama ne kadar erken olursa o kadar iyi olur.
Sol stoper yedek olarak mı as olarak mı? Apokerim iyi topçu algılara düşmeyin ağır sadece. Kaleci için Günay ligin ilk iki haftası idare eder reis, o ara Ederson tarzı bir adam gelicek gibi.

Kaleci, sağ bek sıkıntı. Orta saha yedeği nedir ya eski gariban günleri anlatıyorum sana sol bekimiz körmüş diyorum yedek orta saha diyorsun usta. Lemina Torreira Sara işte on numarayı da saysan Yunus’ta var.

Sol stoper yedek olarak mı as olarak mı? Apokerim iyi topçu algılara düşmeyin ağır sadece. Kaleci için Günay ligin ilk iki haftası idare eder reis, o ara Ederson tarzı bir adam gelicek gibi.
apo şampiyonlar ligi için yetersiz bence. bazen çok hantal kalabiliyor. bir de sağı solu belli olmaz onun :D . o yüzden şampiyonlar ligi tecrübesi olan bir adam şart

• Like
Tepkiler: Whitebear D

Abdülkerim 40 yaşındaki Ronaldo'dan çalım yiyen adam, ligde oynar ama şampiyonlar liginde oynarsa içimizden geçerler. Sağ bekte Sallai ve Barış ile idare ederiz ama kaleci işinin bu kadar gecikmesi sıkıntı. Adamlar enayimi transferin son zamanları kalecilerini satsınlar, zaman geçtikçe işimiz zorlaşıcak. Orta saha yedeği kesin lazım, Lemina Sara Torreira 3'ünden biri sakatlandığı zaman şampiyonlar ligi maçına Berkan ile mi çıkacağız?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü