Bir haftada çarkları geri döndürmek için çok uğraşmak gerekiyor. Graf, Sergen'in istediği orta saha rolü için Salih Özcan'ı çözerim demiş. O rol için ideal isim mi bilmiyorum ama yerli olması elimizi çok rahatlatır. Sağ stoper için Real Madrid'den Raul Asencio ismi geçiyor. +2'ye uyuyor. Muhtemelen kiralık gelir. İzlemedim çocuğu ama baya övüyorlar. Bir kere adı Raul, kötü topçu olma ihtimali yok bence. Tabi Paulista'dan da çıkılması lazım Raul gelirse.
Sola Mane yazıyorlar ama istemekle istememek arasında kararsızım. Tamam Josef örneği var ama ben Arap çöllerinden gelen oyunculara karşı biraz antipatiyle yaklaşıyorum. Hala futbol oynamak istiyorsa, yeterince para kazandım geleceğimi sağlama alayım 2-3 sene adam akıllı top oynayayım diyorsa gelsin derim. Ama Davitashvili daha cazip geliyor bana.
Ayrıca Mane de gelse Davitashvili de gelse bir yedek oyuncu da lazım oraya. Başar mı olur o isim Aral mı bilmiyorum. Ama ikisi de sezona iyi başladılar. Başar, Hollanda liginde 4 maçta 2 gol 1 asistle başlamış. Şimşir de Avrupa dahil 13 maçta 5 gol 5 asistle oynuyor. İkisi de form grafiklerine göre yorumlarsam önümüzdeki sezon formayı söke söke alabilecek seviyede olurlar. Tabi şu an kanat yok. Aral gelse çok rahat ilk 11 oyuncusu olur.
Sol stoperde de Udokhai'den çıkıp Laporte alınabilir diyorlar. O da Arap çöllerinden gelecek. Al Nassr'dan ikili paket olabilir belki. Bilemiyorum.
Bir de +2 kuralına uyan sağ kanat oyuncusu fena olmaz 4-5 günde.
Bu transferler gelirse takımın çehresi tamamen değişir. Çok farklı şeyler konuşuyor oluruz. Tabi bu transferlerin Sergen bekleniyorsa bile milli arada inmesi lazımdı.
@William Cutting @Nebukadnezar @Tiksav Lee @Fruit Punch Samurai