Spoiler Gachiakuta

Allen

9669392-6338206082-71n3s.jpg

Gachiakuta manga konusudur.

Dergi:
Shounen Magazine (Weekly)
Mangaka: Kei Urana
Bölüm Sayısı: 135/?
Tür: Aksiyon, Fantezi
Myanimelist Puanı: 8.01
Konu:
Suçluların soyunun ikamet ettiği bir gecekondu mahallesine karşı sınırın ötesindeki insanlar onlara tepeden bakmakta, onları “aşiret insanları” olarak adlandırarak ayrımcılık yapmaktadır. Yetim bir oğlan olan Rudo, koruyucu ailesi Regto ile birlikte bir gecekondu mahallesinde yaşamakta ve olağanüstü fiziksel yeteneklerini kullanarak geçimini sağlamaktadır. Ancak bir gün işlemediği bir suçla yargılanır ve gecekondu halkının bile korktuğu “uçuruma” atılır.

136. bölüm iyiydi. Lilly'nin arkadaşı Rudo'yla iletişime geçmesini söylemiş, cevabı bulamayınca da Kuro'nun yanına gitmiş bütün parasını kaptırmış :D Lilly, Rudo'ya özel bir boyunluk verdi ve sahneden ayrıldıktan sonra takmasını söyledi. Lakin boyunluk Rudo dışındaki herkese farklı gözüküyor, Enjinlerin tepkisi çok iyiydi :ehe:

Rudo boyunluğu taktıktan sonra, boyunluk mucidiyle konuşuyor. Babası ve bir Watchmen serisi hakkında bilgisi olduğunu ve tek yapması gereken Kukla Festivalini yok etmesi gerektiğini söylüyor.

150. bölüm de kanım dondu lan, hiç beklemiyordum... ** Mymo

Kei Urana sen bambaşkasın.

chapter-151-v0-dk6swq9kwbsf1.jpeg

Seri muazzam,fantastik ve fevkalade bir şekilde ilerliyor. En iyi NEW GEN SERİ KESİNLİKLE.

Şu an 90. bölümlerdeyim severek okuyorum şimdilik. Belki müsait olduğum zaman güncele yetişmeye çalışırım. Aynı zamanda animesi de var yani başlamak isteyenler ona da bakabilir.

• Alev
Tepkiler: Allen
Baya karşıma çıkmaya başladı bu seri. Bir şans vermeyi düşünüyorum. Animesi iyiyse animesinden başlayabilirim.

• Like
Baya karşıma çıkmaya başladı bu seri. Bir şans vermeyi düşünüyorum. Animesi iyiyse animesinden başlayabilirim.
Animasyon kalitesi bazı sahnelerde Jujutsu Kaisen seviyesinde. Geri kalan sahneler normal, bunu bil istedim. Mangayı okursan çizim kalitesinin yavaş yavaş arşa çıktığını göreceksin. (İlk bölümlerde de manga çizimi çok güzel, kötü diye düşünme)
İstersen animeyi bitir, devamını da mangayla tamamla. Sana kalmış. Eğer vaktin varsa hem animeyi hem mangayı baştan oku xD

• Like
Tepkiler: Sodex
Animasyon kalitesi bazı sahnelerde Jujutsu Kaisen seviyesinde. Geri kalan sahneler normal, bunu bil istedim. Mangayı okursan çizim kalitesinin yavaş yavaş arşa çıktığını göreceksin. (İlk bölümlerde de manga çizimi çok güzel, kötü diye düşünme)
İstersen animeyi bitir, devamını da mangayla tamamla. Sana kalmış. Eğer vaktin varsa hem animeyi hem mangayı baştan oku xD
Animesine bir bakarım öyleyse. Hoşuma giderse mangasından da devam ederim. Sen bu kadar beğendiysen vardır bir şeyler xD

• Love
Çizimleri ve konusu fena değil ama işleniş meh,yoklukta okunur tabi.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü