Genel Sohbet

Aynısının tıpkısı, teşekkürler ✌️
geçen sene burayı webtoon sayfası gibi kullanıyordum, sağda öneriler çıkıyor ya, birini bitirip önerilerden diğerine geçiyordum... açıp dümdüz okumak sarıyor diye attım, belki kaynak olarak başkaları da kullanır.

• Wow
Tepkiler: kekomancer
Kitap sohbet konusunu bulmaya üşendim o yüzden buraya yazıyorum. Kesinlikle okunmalı dediğiniz kitapları önerir misiniz?

• Sad
Tepkiler: Bisküvi
geçen sene burayı webtoon sayfası gibi kullanıyordum, sağda öneriler çıkıyor ya, birini bitirip önerilerden diğerine geçiyordum... açıp dümdüz okumak sarıyor diye attım, belki kaynak olarak başkaları da kullanır.
Bu metodu deneyeyim✍️

• Wow
Tepkiler: twei
Ne bakımdan kesinlik, ilgi alanlarından bahseder misin?
Filmlerde denir ya hani ölmeden önce kesin izleyin veya işte one piece herkes okumalı, çok güzel denir büyük kitleler tarafından. O tür bir kesinlik. Herkes hayatında bir kez okumalı dediğiniz kitaplar kısaca.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü