Kabul Eder Misin Etmez Misin?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mewtwo

★★★★
Alttaki Üyeye bir tane üyeye kazançlı bir şey söylüyoruz fakat bunun şartı olumsuz bir şey olmalı.

Örnek: Anında 10 Milyon Dolar Kazanacaksın fakat ömrün boyunca bir daha evlenmeyeceksin gibi.

Ben Başlıyorum:

%75 şansla 10 Milyon Dolar kazanacaksın.

Fakat şansın tutmazsa 500 Bin Dolar ödeyeceksin.

Kabul eder misin?

Kabul ederim.

1 milyon TL kazanacaksın ama karşılığında hayatın boyunca çizim olarak sadece Tom of Finland işlerine bakabileceksin.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Sadece bu mu? Başka bir şeyin altına girmeyeceğim yani? MMMM neden olmasın!!!

Hayatınızın sonuna kadar çok iyi şartlar altında yaşayacaksınız. Maddi ve manevi. Her gün iyi besleneceksiniz. Gelecek kaygınız olmayacak. Hatta sadece sizin de değil tüm ailenizin ve sevdiklerinizin de. Fakat!!!! Öleceğin güne kadar Jahrein'nin evinde haftanın beş günü 6 saat Garip Kont cosplayi/roleplayi yapacaksın. Yani bu işin olacak. Kabul mu?

s-fa81a009dbc3f507d82c0550f3db8890a645f8c6.jpg

Kabul. İnsanların çoğu daha kötü şartlarda daha kötü paralara çalışıyor.

Herhangi bir istediğin şeytan meyvesini yiyebilirsin.

Fakat Meyveyi yedikten sonra Zoro ile dövüşmek zorundasın. Ve Zoro seni öldürmeye oynayacak.

Hayır. Kabul etmem. Gerçek OP gurmeleri bilir meyveyi yedikten hemen sonra böyle bir karşılaşmayı kazanamazsın. Hangi meyve olursa olsun. Ne kendin kullanmayı biliyorsun ne de vücudun böyle bir şeye hazır.

Dünya Hükumetini yok edip One Piece evreninin Kralı olacaksın fakat Pudding'le Sanji'nin çocuğu olarak doğacaksın ama Queen tarafından büyüteceksin. Kabul mu?

Kabul kabul kabul, evet evet evet. O-nay-lı-yo-rum

En iyi arkadaşını kaybedeceksin ama onun yerine Op'tan biri en iyi arkadaşın olacak.

Hayır.

500 Milyon dolar kazanacaksın fakat bunun için tükürük,sümük,dışkı,insan tırnağı,insan saçı,insan kılı gibi unsurlardan oluşan tabakta ki hepsini yiyeceksin. İçecek olarakta tükürük ve insan çişi karışımı var.

Hayır.

Sydney Sweeney sana Hancock'un Luffy'e aşık olduğu gibi aşık olacak. Yoluna ölecek ve sadece senin kadının olmak için yaşayacak. Fakat ömrün boyunca her gece rüyana Ben Fero cosplayi yapan Kekomancer kabus olarak gelecek. Sana geceyi ve uykuyu zehir edecek. Her gece uykunda Keko Fero seni çeşitli şekillerde heceliyerek rap yaparken öldürecek. Bu cinayetler gerçekten farksız olacak hatta acıyı bile hissedeceksin uyku içerisinde. Normal şartlarda korkmayacak olsan bile Keko Fero seni anlamadığın şekilde etkileyecek. Ömrünün sonuna kadar kabuslarına Keko Fero girecek. Günde 4 saatten fazla uyuyamayacaksın. Kabul mu?

ben-fero-ile-biraz-rap-biraz-basketbol.png

• Wow
Tepkiler: Sakata Gintoki
Kabul etmiyorum. Sydney Sweeney'e kalacak kadar yokluğa düşmedik çok şükür.

Pitbull ile ft. yapacaksın ama karşılığında bir kuruş bile kazanmayacaksın.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü