Tanıtım Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aiden

99889.jpg

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2019
Tür: Shounen, Aksiyon, Macera, Gerilim, Tarih
Stüdyo: ufotable

Tanıtım
Kardeşlerinden sorumlu Tanjiro, bir gece ailesini kaybedinceye kadar huzurlu bir yaşam sürdürmektedir.

Kız kardeşi Nezuko hayatta kalır, ama bir şeytan olur ve Tanjiro onu tekrar insana döndürmeyi hedefler.

Yeni Film Tanıtım

Serinin mangası bittiğinde liseye gidiyordum. Şu an üniversite bitmeye yakın ve hala daha animenin final sezonu başlamadı. Biraz uzattıklarını düşünüyorum ama bir yandan da kaliteli animasyon dolayısı ile buna değdiğini de düşünmüyorum değil.

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Serinin mangası bittiğinde liseye gidiyordum. Şu an üniversite bitmeye yakın ve hala daha animenin final sezonu başlamadı. Biraz uzattıklarını düşünüyorum ama bir yandan da kaliteli animasyon dolayısı ile buna değdiğini de düşünmüyorum değil.
animasyonu ve çizimleri kaliteli. ondan bekleme süresi uzun sürüyor ama görsel olarak epey güzel iş çıkarıyorlar. ben direkt mangasından başlayıp bitirmiştim. animeler malum sezon sezon gidiyor merak duygum kabarmasın diye direkt mangadan başlarım :D

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki
Zamanında az bölümü var çerezlik diye kuzenle başladığımız sonra serinin henüz bitmediğini farkettiğimiz seri.

Sarışın elemanın ağlamaları kanser ediyordu. Güncele geldiğimizde 6-7 puan aldı bizden.. tabi serinin inanılmaz abartıldığını görünce o zamanlar baya antipati oluşmuştu bizde. Bir ara bitirmeyi düşünüyorum ama balon bir seri animasyon şirketinin kaymağını yediler konusu ve işlenişi meh

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki
Zamanında az bölümü var çerezlik diye kuzenle başladığımız sonra serinin henüz bitmediğini farkettiğimiz seri.

Sarışın elemanın ağlamaları kanser ediyordu. Güncele geldiğimizde 6-7 puan aldı bizden.. tabi serinin inanılmaz abartıldığını görünce o zamanlar baya antipati oluşmuştu bizde. Bir ara bitirmeyi düşünüyorum ama balon bir seri animasyon şirketinin kaymağını yediler konusu ve işlenişi meh
Datte eşliğinde şu seriyi az gömmemiştik. Hatta bundan 4 yıl önce yaptığımız yayında baya ağır laflar ettiğimizi hatırlıyorum.

• Like
Tepkiler: Tiksav Lee
Modern şonenlerin babası olmaya ant içmiş seri. Bu devrimci yönünü tebrik etmek lazım.

• Like
Tepkiler: Riful
Yeterince kılıç kılıca değmiyor. O yüzden pek sevmiyorum keşke kılıçlar birbirine daha çok değse. One Piece'de bile kılıç kılıca daha çok nüfuz ediyor. Umarım her seride bir gün Kagurabachi gibi kılıç kılıca geçer. Roronoa Zoro'yu böylesi mutlu eder.

Seriyi nasıl okudugumu birde bana sor isimleri hatirlamiyorum taşçı hashirayı anlatırken kel diyorum ama adam sırma saclıymış finale dogru dikkatimi çekmişti.

• Haha
Tepkiler: Smith

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü