Millennium Wizard
⭐⭐⭐⭐⭐
Şimdi cetvel geliyor demedi deme@Shakky di caprio ve bale arasında cinsel gerilim olursa izler...
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Şimdi cetvel geliyor demedi deme@Shakky di caprio ve bale arasında cinsel gerilim olursa izler...
Heat 2 geliyormuş ne diyorsun ? Sinemada mısın ? Peki Shakky izler mi ? xD
heat 2 mi geliyomuş, ne gereği var ya... di caprio ve bale mi oynuyo? remake mi yoksa devam filmi mi? trainspotting 2. geldi de noldu, izledim mi hatırlamıyorum bile...@Shakky di caprio ve bale arasında cinsel gerilim olursa izler...
prequel ve sequel olacakmışheat 2 mi geliyomuş, ne gereği var ya... di caprio ve bale mi oynuyo? remake mi yoksa devam filmi mi? trainspotting 2. geldi de noldu, izledim mi hatırlamıyorum bile...
Galiba senarist yada yönetmen roman yazmış onun üzerinden çekilecekmiş.heat 2 mi geliyomuş, ne gereği var ya... di caprio ve bale mi oynuyo? remake mi yoksa devam filmi mi? trainspotting 2. geldi de noldu, izledim mi hatırlamıyorum bile...
Onu daha yapmadım yapacağım.Çok zorlayıcı birşey o youtube videolarından biliyorum.Şimdi en sevdiğin dörtlüyü belirlemek zaten zor en iyi olduğunu düşündüğün dörtlüyü belirlemek ayrı zor.Hangi ekibi koyacaksın zor seçim.@Millennium Wizard atsana top 4
top 4 olmadan letterboxd konusu olmaz
akışına bırak ben sürekli değiştiriyorumGaliba senarist yada yönetmen roman yazmış onun üzerinden çekilecekmiş.
Onu daha yapmadım yapacağım.Çok zorlayıcı birşey o youtube videolarından biliyorum.Şimdi en sevdiğin dörtlüyü belirlemek zaten zor en iyi olduğunu düşündüğün dörtlüyü belirlemek ayrı zor.Hangi ekibi koyacaksın zor seçim.