reenkarnasyon temalı şunlara bakıyorum, çizim kalitesi olarak ayrılıyorlar bence, zaten çoğunu takip etme sebebim çizimleri.
absolute sword sense, iyi başlayıp iyi gitti. karakterin gayesi uzun bir süre sadece hayatta kalmak oluyor. reenkarne olmuş olsa da farklı dünyaya farklı bir cepheden baktığı için koşturmaca ile geçiyor. karakterin reenkarne olduğunda kazandığı güç ilgi çekiciydi devam ettim.
absolute regression, bunun çizeri the breaker'ın çizeri olduğu için takip ediyorum fena değil ama karakter biraz fazla hızlı güçleniyor.
the regressed mercenary's machination, ilk başta karakter çizimleri yokusoku no neverland a benziyormuş gibi geldi. topaç gibi yüzler, ilginç proposiyonlar falan ama aynı değilmiş. aksiyon çizimleri hoş, animasyon geçmişi var gibi çiziyor, konusundan çok çizimleri için takip ediyorum.
eternally regressing knight, checkpoint sistemi gibi öldükçe geri dönüyor, ilk okuduğumda aklıma all you need is kill gelmişti. çizimleri sade güzel, tekrara bağlasa da işlerin değişeceği ve neden tekrar tekrar hayata döndüğünü anlayacağız gibi. serinin mizahı fena değil, büyük ihtimalle ileride daha da gelişecek.
swordmaster's youngest son, buna başladım ama kimi zaman güç dengesi ve güçler çok anlamsız geliyor. karakter dizaynları ve çizimler için bakıyorum. kaslı bağyan sevenlere tavsiye ederim, arada bir muscle mommy çıkıyor.
the dark magician transmigrates after 66666 years, daha erken çıksaydı iyi bir animesi yapılırdı gibi geliyor. kimi yerleri tirat şeklinde, draması var tam animelik iş bence. tanrılara karşı savaş açmış birinden tiyatral performans beklenir zaten.
swordmaster young lord of the sichuan tang family, güç seviyesi çok hızlı scale oldu ama çizimleri hoş. karakterin gayesini daha çözemedim, şimdilik döwüş kawga şeklinde gidiyor.
heavenly demon cultivation simulation, oyun sistemli regresyon, kimi yerleri belki mürim ve kült olaylarını tam anlamadığım için saçma geldi veya yazar dümdüz yazmış, kendini çok tekrar etmiyor ayrıca yapay zekası iyi...
snake immortal the tale of a snake's cultivation to immortality. bu manhuada reenkarne vs yok, araya sıkışsın istedim. bir yılan yanlışlıkla kültivasyon gücü ediniyor. tehlikeli bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyor. çetesiyle dinamikleri güzel, güçler bi garip ama olsun.