Tanıtım Omniscient Reader

Vegapunk

SSG Mod
01J76XYDMWWJX3T4BFWR84FQQK.webp

Tür: Aksiyon, Fantastik
Orijinal Başlık: 전지적 독자 시점 (Jeonjijeok Dokja Sijeom)
Yazar: Sing Shong
Çizer: Sleepy-C (Redice Studio)
Yayıncı: Ize Press (Yen Press)
Yayın Başlangıcı: 2020
Mevcut Cilt Sayısı: 10 (2024 itibarıyla)

Tanıtım:

Kim Dokja, sıradan bir ofis çalışanıdır. Hayatının büyük kısmını sadece kendisinin okuduğu "Three Ways to Survive in a Ruined World" adlı web romanını takip ederek geçirir. Ancak bir gün, bu romanın son bölümü yayımlandığı anda dünya aniden değişir — romanın hikâyesi gerçek olur. İnsanlık, artık senaryo temelli hayatta kalma görevlerine mahkûmdur ve kıyamet benzeri bir düzen başlar.

Ancak Kim Dokja, bu evrende diğer herkesten farklı bir avantaja sahiptir: Hikâyeyi en ince ayrıntısına kadar bilmektedir. Çünkü o, romanı baştan sona kadar takip eden tek okuyucudur. Artık gerçekliğe dönüşen bu dünyada, yalnızca kendi bilgisiyle hayatta kalmalı ve olayların gidişatını değiştirmelidir.

110 civarı bırakmıştım güncel takip etmek bir noktada yormaya başladığı için. En baştan almak gerekecek. Türün iyi işlerinden.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
türkçesini hiç okumadığım için regressor nasıl çeviriliyor bilmiyorum ama türkçe reenkarnasyon için ruh göçü çevirisi önerilmiş. bence buna da ruhgöçer falan denebilir neyse. seri dolaylı yoldan ruhgöçer temasını işliyor, ana karakterimizin okuduğu bir romanın gerçekliğe dönmesiyle neye uğradığını şaşırsa da daha yeni okumayı bitirdiği romanda olduğunu çabucak kavrıyor. karakterimiz olacak olayları karakterleri ve senaryoları bilse de yazılı bir romandan anladığı kadarıyla dünyaya bakmak zorunda. bu yönüyle biraz bilinmezlik ve mistik bir tat veriyor. başlangıçta da görsel kalitesi oldukça iyiydi, güncelde ise şahane duruyor.

bunun yanına bir de nano machine öneririm.

edit: valla ruh göçer regressor için de reincarnation için de oluyor gibi ama ayrımı nasıl yapmak lazım bilemedim, biri geçmiş bedenine dönüyor, diğeri başka bedene. ruh döner desek öbür dünya garantili salmonellalı dönerci ismi gibi olacak... nüks-ü ruh, iade-i ruh hmm öze dönen? ayrımını türkçeleştirmesini hiç düşünmemiştim. regressor için öze dönen, reincarnation için de ruh göçer mantıklı gibi geldi. biri kesin çevirmiştir bulurum inş

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü