Tanıtım Portgas D. Ace †

Bu karakteri seviyor musunuz?

• Evet

Oy: 12 75.0%
  • Hayır

Oy: 2 12.5%
  • Kararsızım

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

yumekosai

★★★

🧭 Karakter Profili

İsim: Portgas D. Ace
Takma Ad: Ateş Yumruk Ace (火拳のエース, Hiken no Ēsu)
Japonca İsim: ポートガス・D・エース
Okunuşu (Rōmaji): Pōtogasu Dī Ēsu

İlk Görünüş: Manga: Bölüm 154 / Anime: Bölüm 91
Aidiyetleri: Beyazsakal Korsanları 2. Tümen, Maça Korsanları (Kaptan, eski), D Klanı, Dadan haydut ailesi (eski)
Unvanları: Korsan, Kaptan(eski), Haydut(eski)
Doğum Yeri: Güney Mavi – Baterilla
Durumu: Ölü (Marineford Savaşı sırasında)

Doğum Günü: 1 Ocak
Boy: 185 cm
Kan Grubu: S
Ödül: Ölümünden önce: 550,000,000 Beli

Haki: Silahlanma, Gözlem, Kralların Hakisi
Şeytan Meyvesi: Mera Mera no Mi (Ateş-Ateş Meyvesi, Logia tipi)
Geçmiş:
Gol D. Roger ile Portgas D. Rouge'un oğlu olan Ace, annesinin ölümünden sonra Monkey D. Garp tarafından Dadan'ın Dağ Haydutları'na teslim edildi. Luffy ve Sabo ile birlikte yeminli kardeş olarak beraber büyüdüler. 17 yaşında denize açıldı ve Maça Korsanları'nı kurdu. Beyazsakal ile yaptığı karşılaşmanın ardından onun tayfasına katıldı ve 2. Tümen Komutanı oldu. Marshall D. Teach'in ihaneti sonrası peşine düştü. Banaro adasında Karasakal'a yenilerek Deniz Kuvvetleri'ne teslim edildi. Marineford'da infaz edilmek üzereyken Luffy ve Beyazsakal Korsanları tarafından kurtarıldı, ancak Amiral Akainu tarafından Luffy'yi korurken öldürüldü.

Kral karakterdir. Luffy'nin yolunun açılması için Beyazsakal ile birlikte harcansa da seri de çok önemli bir yere sahip.Bunu da Wano'da bile karşımıza çıkmasından anlıyoruz. Luffy abisi Ace'in iradesini de sırtlanarak yoluna devam ediyor. Merak ettiğim acaba ilerleyen süreçte Ace ile Beyazsakal'ın mezarına gidecek mi Luffy.

İlk gözdem 🔥

One Piece’e ilk başladığımda Ace’in ölümüne dair spoiler almıştım. Ölümünü bildiğim halde kurtulduğunu görünce ‘Hani ölüyordu, yalan mıydı?’ diye gülerken... bu kısa süren mutluluğumun ardından dökülen yaşlar ise unutulmaz

One Piece’e başladığım dönem çok fazla spoilera denk gelmemiştim bu yüzden kendisinin ölümü baya şok etkisi yaratmıştı bende.
her şey Luffy için :D ben de baya üzülmüştüm ölümüne ama asıl kıl eden konu karasakal'a yenilip rehin alınmasıydı. Baya bir küçümseyip dayak yemişti Ace. Logia rahatlığı hüsranı.

images

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü