Tanıtım Regressing as the Reincarnated Bastard of the Sword Clan

Wa1t

0Hr7fhK.jpg

Kuzeyin Yüce Duvarı. Ejderha Şövalyeleri. Kış Dağlarının Efendileri. Ejderhanın Varisleri.
Bunlar Dükallık Ragnar’ın binlerce senelik destanı boyunca elde ettiği ünvanların sadece birkaçı.
Theo Ragnar bu klanın tahtına gözü koymuş kişinin ta kendisi.
“Kaderin zincirlerinden kaçmaya çalışmak bir hataydı. O zincirleri tutan kişi ben olmalıydım!”

Not: 59 bölümle sezon arası vermiş, türkçesi 52 bölüm çevrili şekildedir. Oldukça güzel çizimlere sahip, akıcı ve
karakterleri daha bilindik tiplemelerden ibaret ortalama üstü bir aksiyon serisi,
ama bence bu seri diğerlerinden bir konuda ayrılıyor ki bu da:
hem regresyon yaşayan tek kişi olmaması hem de bunu bilen tek kişi olmamasıdır.
Seri bu acıdan kendince bi farklılık ortaya koymaya çalışmış ki bence takdir edilesi.

Türkçe: https://merlinscans.com/manga/ragnarin-donusu
İngilizce: Regressing as the Reincarnated Bastard of the Sword Clan

iqZ6rcnEgjBd.jpeg
AZ_ie0uRP.jpeg
IN825C.jpeg
hoqcH1JL4I7.jpeg
3ZGuTU.jpeg
vIM0kgo.jpeg
P8N0Mcl.jpeg

Son düzenleme:
Seri fena değil. Spoiler içine aldığın kısmın ilk anlaşıldığı bölüm bu ne alaka lan olmuştum. Bu durum diğerlerinden ayrı bir noktaya çekiyor ama sanki her şey bir anda başka bir boyuta geçecekmiş hissi de var.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü