VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (5.Round- Bartholomew Kuma vs King)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Bu anket kapanacak: .

Mewtwo

★★★
b334qmk.png

Dördüncü dövüşte ezici bir farkla Jinbe kazandı, fazla tartışılmaya gerek duyulmadı.

Geriye kalan eşleşmeler

Bartholomew Kuma vs King
Marshall D. Teach (Yami) vs Marco
Gecko Moria (Kaido ile dövüştüğü zamanlar) vs Charlottte Smoothie
Weevil vs Jozu

Beşinci dövüşümüz İki farklı ırktan Kuma ile King arasında. Bu Dövüşü Kim Kazanır?

• Like
Tepkiler: kaizokuou
Kuma kingi lava, suya falan ışınlayabiliyorsa alır. Yoksa king alır. Bu sorunun cevabı önemli

Şimdi dikkat ettim de Kuma yeteneğiyle King'in sırrını çözmesine gerek yok. Çünkü King'in dış kabuğunu kırmadan direk içeriden bir saldırıyla King'e zarar verebilir.

Kuma kingi lava, suya falan ışınlayabiliyorsa alır. Yoksa king alır. Bu sorunun cevabı önemli
Yani öyle yenmiş sayılır mı bilmiyorum, uçabildiğinden suya düşmez. Lava düşse de ne kadar etkili olur, bu ırk her koşula dayanıklıdır tarzı bir şeyler denmişti. Law'ın Doflamingo'yu ikiye bölememesi gibi yakın veya üst seviyedeki karakterlere karşı meyve yetenekleri bazen işe yaramayabiliyor.

Yani öyle yenmiş sayılır mı bilmiyorum, uçabildiğinden suya düşmez. Lava düşse de ne kadar etkili olur, bu ırk her koşula dayanıklıdır tarzı bir şeyler denmişti. Law'ın Doflamingo'yu ikiye bölememesi gibi yakın veya üst seviyedeki karakterlere karşı meyve yetenekleri bazen işe yaramayabiliyor.
Suyun içine ışınlarsan düşmesine gerek kalmaz kfdkdkdk adam eliyle alıp atmıyor ki. Bide hangi kuma bu shabondydeki mi?

Bu zamana kadar hiçbir vs yi mantıklı yorumlamadığım gibi bunuda mantıklı yorumlamayacam yazı tura atıp karar verecem.

• Haha
Tepkiler: Dracule

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü