Tanıtım Shangri-La Frontier

yumekosai

01J76XYDXH7KT6AABVG3JAT3ZP.webp

Tür : Komedi, Drama, Aksiyon, Shonen,
Mangaka : FUJI Ryosuke, KATA Rina
Yayımcı: Kodansha
Dergi: Weekly Shonen Jump
Yayın Tarihi: 2020

Tanıtım:

Rakuro Hizutome, nam-ı diğer "Sunraku", çöp diye nitelendirilen, hatalarla dolu “trash game” dediğimiz oyunları oynamaya ve onları ustalıkla bitirmeye bayılan bir lise öğrencisidir. Ancak bir gün, bu alışkanlığını değiştirmeye karar verir ve dünyanın en iyileri arasında gösterilen “Shangri‑La Frontier” adındaki AAA sınıfı tam-dalış VRMMO oyununa adım atar.

Animesini güncel olarak takip ediyorum. Şahsen beğensemde, aktif izleyici kitlesine göre sahip olduğu animasyon ve çizim kalitesi gerçekten merak uyandırıcı. Blue Lock gibi üst seviye popüler seriler power-point slide show takılırken bunlar bu kadar bütçeyi nereden buluyor insan merak etmiyor değil.

Listemdeydi ama henüz bakamadım.
Engin isekai çöplüğünde aradan sıyrılan bir yapım gibi gözükmüştü... İzleyenler varsa yorumlara açığım...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü