Nolan'ın çılgın projesi The Odyssey'le beraber bir süre sinema orucu tutmasını umarak konuya giriş yapmış olayım.
Nolan'ın çılgın projesi The Odyssey'le beraber bir süre sinema orucu tutmasını umarak konuya giriş yapmış olayım.
O son avatar filmini yapan adamın insan içine çıkamıyor olması lazımdı.Atom bombasını göstermekten aciz olan liboş Nolan mı? James Cameron geçen içinden geçti bunun.
Oppenheimer abartılmış bir balondur, boş bir salon dramasıdır.Atom bombasını göstermekten aciz olan liboş Nolan mı? James Cameron geçen içinden geçti bunun.
Beyazperdede izlediğim en korkak iş olabilir Avatar2.Valla Avatar 2 filmini beğendim. Yeni bir maceraya giriş hikayesi için iyi bir filmdi.
Ben yeni serinin tutmasını isterdim. Evet yarım kalan hikaye bitsin. Ancak Transformers çok geniş bir evren. Ve Michael Bay bazılarını iyi uyarlayamadı.Michael Bay yönetmenliği ve yapımcılığında Transformers için 5 film ve 1 çizgi dizi geleceği söyleniyor. Öncelikle son şövalyenin devamı gelip 4-5-6 üçlemesini bitirirlerse mükemmel olur. Ama ne gelirse bu adamdan izlenir zaten.
Başarısız bulduğun neler ?Beyazperdede izlediğim en korkak iş olabilir Avatar2.
Herhangi bir noktada risk almamış bir film. Genç James bu filmi görse üzüntüden kahrolurdu.Başarısız bulduğun neler ?