Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Tanıtım The Beginning After the End(Manhwa)

Yeni sezon tahmini ne zaman başlar?

• 3 ay

Oy: 0 0.0%
  • 6 ay

Oy: 2 100.0%
  • 1 yıl

• Başlamaz, bekleme.

• Kullanılan toplam oy
    2
tekrar güncele mi, unutup baştan mı okuyosun napıyosun ki dsfgdf
Rasgele bir bölüm açıyorum. Hmm buradan devam ederim deyip devam ediyorum. Tabi o gün önemli bir işimin daha olması lazım seriyi okuyabilmek için.

Rasgele bir bölüm açıyorum. Hmm buradan devam ederim deyip devam ediyorum. Tabi o gün önemli bir işimin daha olması lazım seriyi okuyabilmek için.
eskiden ben de biraz geriden başlıyodum. baktım okudukça geri geliyo, niye direkt güncelden başlamiyim ki dedim. retrieval kardeşm

eskiden ben de biraz geriden başlıyodum. baktım okudukça geri geliyo, niye direkt güncelden başlamiyim ki dedim. retrieval kardeşm
Datayı başka bir şekilde kaydetmek lazım ya direkt unutuyorum.

diğer serileri güncel takip ederken bu seriyi sürekli görüyordum ama açıp da bakmamıştım. neyse okudum şu an güncele geldim. çizimleri ortalama üstü, aksiyonu fena değil. karakterin hikayesinde acayip boşluklar yok güzel ama taa güncele geldiğimizde geçmiş hayatından kareler görüyoruz. belki büyük savaş ile paralel bir anlatı işlemek istemişler ama çok geç kalınmış gibi geldi. belki seriyi haftalık takip etmeden tek seferde okuduğumdan olacak ki hikayede anlamsız geçişler ve olaylar gördüm. şu an zaten sezon arasına girmiş, şimdilik ara verip bikaç yüz bölüm sonra tekrar okumaya çalışırım.
yani bi açıp bakayım dedim yine güncele geldim de hani bu adam neden reankarne oldu hala anlamıyorum. 250 bölüm olmuş ve hala daha buna bir giriş yapamadık. hikaye işlenişi desen o da baya baymaya başladı. spam şeklinde okumam bile katlanılabilir kılmıyor artık. mümkünse bitene kadar dokunmayacağım buna.

yani bi açıp bakayım dedim yine güncele geldim de hani bu adam neden reankarne oldu hala anlamıyorum. 250 bölüm olmuş ve hala daha buna bir giriş yapamadık. hikaye işlenişi desen o da baya baymaya başladı. spam şeklinde okumam bile katlanılabilir kılmıyor artık. mümkünse bitene kadar dokunmayacağım buna.
Önceki hayatından kesitler bir yere bağlanacak gibi ama çok amaçsız ve baştan savma duruyor.
Böyle 3 gün kakanı yapmazsın ama yapsan iyi olur dersin ve yapınca wc kullanılmaz olur ya bu hikaye işlenişi de onu hatırlatıyor.

Kız serileri mi okuyorsunuz artık?

175. bölümde bırakmışım, kalmışım. unuttum nerede kaldığımı da hikaye içeriği olarak. üşeniyorum yeniden başlamaya. animesi filan çıkacaktı noldu

Önceki hayatından kesitler bir yere bağlanacak gibi ama çok amaçsız ve baştan savma duruyor.
Böyle 3 gün kakanı yapmazsın ama yapsan iyi olur dersin ve yapınca wc kullanılmaz olur ya bu hikaye işlenişi de onu hatırlatıyor.
hiç böyle bir anım olmadı. kabız olanlara şifa eşi dostuna sabır versin

Geri