Tanıtım Transformers

Seriyi izlediniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    7

Bisküvi

Transformers, Transformers serisinden uyarlanan bir bilimkurgu aksiyon filmi serisidir. İlk beş canlı aksiyon filmini Michael Bay yönetti: Transformers (2007), Yenilenlerin İntikamı (2009), Ay'ın Karanlık Yüzü (2011), Kayıp Çağ (2014) ve Son Şövalye (2017) ve sonraki filmlerde de yapımcı olarak görev aldı. Travis Knight tarafından yönetilen altıncı film Bumblebee 2018'de, Steven Caple Jr. tarafından yönetilen yedinci film Canavarların Yükselişi ise 2023'te gösterime girmiştir.
d9x16bu.jpg

Serinin dağıtımı Paramount Pictures tarafından yapıldı ve ilk iki filmde DreamWorks Pictures ile çalışıldı. Transformers film serisi olumsuz ya da karışık tepkiler alırken, Bumblebee olumlu eleştiriler aldı. Eleştirel tepkilere rağmen, Transformers film serisi genel olarak gişede başarılı oldu; Ay'ın Karanlık Yüzü ve Kayıp Çağ'ın her biri 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti; son olarak da 2014'ün en çok hasılat elde eden filmi oldu. Bugüne kadar yedi filmden elde edilen toplam 5,28 milyar dolar hasılatla en yüksek hasılat elde eden 14. film serisidir.

2027 Yılında Paramount Transformers'ın telif haklarını kaybedicek. Bu yüzden Michael Bay ile anlaşma yaptığı söyleniyor. Bana kalırsa öncelikle Michael'in ikinci üçlemesinin son filmi gelmesi gerekiyor. Ama ne gelse izlenir tabiki.

Shia labeouflı ilk üç film benim için transformerstır. Diğerlerini izlemedim. Sayısız kez izlemekle beraber sinemada izlediğim ilk film olduğu için yeri ayrı. Harika efektleri üstüne bir de prime Megan fox u içinde barındırması ise ayrı bi güzellik ..

• Like
Tepkiler: McGill
Benim için guilty pleasure işinin zirvesi.Michael Bay ve Transformers müthiş uyumlu bir ikili.
Bolca aksiyon seksi kadınlar ergen mizahı ve birbirini vahşice öldüren robotlar...
Auranın kelime anlamı bu adam

Bayverse filmlerinin ilk üçlemesini çok severim. Ara sıra açar izlerim. Ancak Transformers evrenine iyi bir seyler katsa; bir çok yönden eksik bir uyarlama. Decepticonların derinliği yok etmişler. Sanki sonsuz bir yok etme arzusuyla yaşayan, zalimlik için yaşayan organizmalardan ibaret.
Optimus'un karakter derinliği iyi uyarlanmamış. Optimus, bu uyarlanan halinden çok daha özenilesi biri. Hemen empati yapabildiğin süper kahraman gibi. Eğer iyi bir transformers uyarlaması izlemek istiyorsaniz; mini dizi olan War For Cybetron, Transformers Prime veyaTransformers One filmini izleyebilirsiniz.

Tabi son üç film bayverse efekt yüzünden tutulmadı... Yazık oldu.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü