Tanıtım Transformice

Asrın oyununu oynadınız mı?

• Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Bisküvi

Transformice , Atelier 801'e ait Melibellule ve Tigrounette tarafından yaratılan ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu oyundur. Bu oyunun amacı,bir fare karakteri olarak peynir toplamak ve onu şaşırtıcı olmayan bir şekilde peynir olarak adlandırılan bir para birimi karşılığında deliğe geri götürmektir . Bu peynir, öğeler , harita oluşturma veya fare kabilesi kurmak gibi diğer şeyleriçin harcanabilir. Haritaların çoğunda, fareleri peynire ve fare deliğine götürmek için bir şamana ihtiyaç duyulur ve peynire ulaşmak için şaman tarafından çeşitli düzenekler yaratmak üzere çağrılabilen geniş bir araç yelpazesi kullanılır.
etxseg6.jpg

Konuyu geyik olsun diye açtım. Bu oyunu herKesin bir kere oynadığını düşünüyorum.
sne5iuz.PNG
giphy.gif

6 sene önce bi bayram hatırlıyorum. sırf çocuklar birlikte transformice oynayacak diye aynı anda baklavalar çaylar bitirilip aynı yerler ziyaret ediliyordu. bu organizasyona şok olmuştum 😲

Bu oyunda "minik fare" ünvanı vardı. Minik Fare çok hoşuma gitmişti Twitter'da da nickimi yıllarca minik fare yapmıştım. Transformince sayesinde genco Yuba çok kız düşürdü. Genco Yuba Transformice'ı saygı ve minnetle anıyor. Fare deyip geçmeyeceksin işte. Ne fareler gördüm ben. Keşke birisi şu Transformice farelerine kızıl uzun saç eklese.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü