Tanıtım Var Bunlar

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Oy: 1 50.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

justahuman

★★★
VARBUNLARSM-1-450x800.jpeg

Yayınlayan Platform: TOD
Sezon Sayısı: 3. Sezon
IMDb Puanı: 8,1
Türü: Komedi
Durumu: Devam Ediyor
Oyuncular: Giray Altınok, Kerem Özdoğan, Cansu Diktaş

“Var Bunlar”, gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğine sürüklenen iki yakın arkadaşın eğlenceli maceralarını konu alıyor. Senaryosunu da kaleme aldıkları projede başrolleri paylaşan Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’a, her bölüm ünlü konuk oyuncular eşlik ediyor.

3. Sezon duyurusu gelmiş. Bir Prens değil ama çerezlik güzel bir dizi. İlk iki sezonu, YouTube'den izleyebilirsiniz

Yani ben bu adama kelken odaklanamıyorum dikkatimi çok dağıtıyor. Prens de peruk falan var idare ediyor da... Kelken kesinlikle dediklerini duyamıyorum direkt mute oluyor sesi. Bi de böyle harbi safkan kel yani. Buram buram kel adamları duyamama hastalığı var bende.

• Haha
Tepkiler: justahuman
İzlerken çoğu zaman eğlendiriyor, bölümlerin 20 dk olması da iyi olmuş.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü