Voleybol Sohbet

count alucard

★★★★
Voleybol gibi su topundan daha az zevkli bir sporun konusunu açmak istemezdim ama açılmamış ne yapayım...

Filenin Efeleri ( :D ) grubu 1. bitirmiş. Kiminle maç yapacaklar diye bakayım dedim Hollanda ile yapacaklarmış. Şimdi asıl saçmalığa geliyorum B ve G gruplarının 1.leri diğer grubun 2.si ile karşılaşıyor. Burada bir gariplik yok. Neredeyse bütün turnuvalarda böyle olur zaten ama garip olan kısmı bu maçları kazananlar çeyrek finalde yine birbirleriyle karşılaşıyorlar. :D Ağacın farklı taraflarına gitmiyorlar. Böyle rezil bir şey mi olur ya? :D

Milli takım büyük bir sürpriz yapıp Dünya 1.sini elemiş ama gelip çeyrek finalde yine bunlarla karşılaşıyorlar. :D

fivb erkekler dünya voleybol şampiyonasında filenin efeleri dfslşgdkjf çeyrek finalde. 24.de polonya ile kapışacaklar

image.png

Bunu da finalde kaybedersek…

Polonya iyi fakat son yılların Arjantini daha iyi.Brezilya gibi zirve bir takımı hezimete ugratmisti 2023 te... ceyrek finalde alınan galibiyet( umarım)takımı rehavete düşürmez

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü