Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    43
Van Agur amaçlarının "Dünya'nın kralı olmak" olduğundan bahsediyordu. Babada gizlenen oğulda açığa çıkmış ✍️ Gerçi pek gizlenmemiş olabilir.
evet babadan oğula bir irade var. ama Rocks'un sonu belli :D takım çalışmasının t'si yok diyorlardı. Karasakal'ın tayfasında da aynı durum var bence. hepsi bir savaşta bir şeyler yapıyor ama iş zora gelince hepsi topuklar gibi geliyor :D aidiyet birlik beraberlik yok gibi o tayfada .

• İmza
Tepkiler: kekomancer
Van Agur amaçlarının "Dünya'nın kralı olmak" olduğundan bahsediyordu. Babada gizlenen oğulda açığa çıkmış ✍️ Gerçi pek gizlenmemiş olabilir.
Sağımda WB, solumda Shiki olsa "Şiki Şiki Baba" kasedini teybe takar, pruvanın üstünde Marmaris kekoları gibi dans ederek krallığımı haykırırdım. Gelgelelim Teach'in sağında lakabı yağmur olan ama yağmaktan ziyade damlayan biri, solunda da muhtemelen Pizarro gibi bir taş işçisi var. Bunlara bakınca hayalin de bir adabı olur, diyesi geliyor insanın ya bakalım, herifin talihi yaver gidiyor. Belki beklenmedik bir şey falan çıkar.

Sağımda WB, solumda Shiki olsa "Şiki Şiki Baba" kasedini teybe takar, pruvanın üstünde Marmaris kekoları gibi dans ederek krallığımı haykırırdım. Gelgelelim Teach'in sağında lakabı yağmur olan ama yağmaktan ziyade damlayan biri, solunda da muhtemelen Pizarro gibi bir taş işçisi var. Bunlara bakınca hayalin de bir adabı olur, diyesi geliyor insanın ya bakalım, herifin talihi yaver gidiyor. Belki beklenmedik bir şey falan çıkar.
Terminatörlerle kral olmak kolay olay zaten etraftaki çer çöple zoru başarmak ki Luffy Karasakala karışmazsa bunu başarabilir 🤣

• Haha
Tepkiler: Phoenix
ahahahaha bir tayfa bu kadar güzel özetlenemezdi. kaptanlarına ne demeli ? :D Amiral görünce topuklayan , S hawk'dan tırsan ,Mf'de shanks'ı görünce geri vites yapan. gibi gibi örnekleri çok. ben bu zamana kadar olan savaşların da teke tek biriyle vs attığını da düşünmüyorum. Ace ile olan savaşın da bile belki bir çakallık yapmış olabilir :D

• Like
Terminatörlerle kral olmak kolay olay zaten etraftaki çer çöple zoru başarmak ki Luffy Karasakala karışmazsa bunu başarabilir 🤣
Aga Big Mom'ın da bıyığı olsa Big Father olurdu. Luffy tabii ki karışacak. Luffy'nin o incecik omuzlarında tarihi bir yük var.

Ete, kemiğe büründüm
Luffy diye göründüm
Nika

• Haha
Tepkiler: ErsiN.
Aga Big Mom'ın da bıyığı olsa Big Father olurdu. Luffy tabii ki karışacak. Luffy'nin o incecik omuzlarında tarihi bir yük var.

Ete, kemiğe büründüm
Luffy diye göründüm
Nika
Kafiyeler güzeldi hocam bu güzel paylasımına ragmen luffye sempati duyamam Karasakalı tökezletecek adamı sevemem luffy Imuyu bitirsin özgür olsun gerisini karasakala bıraksa ne olacak sanki 🤣

• Haha
Dressrosa Luffy Fuji’nin güçlü olduğunu bakarak anlamamışmıydı Zoro’da anlamıştı hatta. Amiral’in de anlayıp tetikte olması gerekirmiş Xebec’e karşı eğer sinsi bir saldırıdan bahsediyorsak.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü