-
Vitrin konusu
evet babadan oğula bir irade var. ama Rocks'un sonu belliVan Agur amaçlarının "Dünya'nın kralı olmak" olduğundan bahsediyordu. Babada gizlenen oğulda açığa çıkmışGerçi pek gizlenmemiş olabilir.

evet babadan oğula bir irade var. ama Rocks'un sonu belliVan Agur amaçlarının "Dünya'nın kralı olmak" olduğundan bahsediyordu. Babada gizlenen oğulda açığa çıkmışGerçi pek gizlenmemiş olabilir.
Sağımda WB, solumda Shiki olsa "Şiki Şiki Baba" kasedini teybe takar, pruvanın üstünde Marmaris kekoları gibi dans ederek krallığımı haykırırdım. Gelgelelim Teach'in sağında lakabı yağmur olan ama yağmaktan ziyade damlayan biri, solunda da muhtemelen Pizarro gibi bir taş işçisi var. Bunlara bakınca hayalin de bir adabı olur, diyesi geliyor insanın ya bakalım, herifin talihi yaver gidiyor. Belki beklenmedik bir şey falan çıkar.Van Agur amaçlarının "Dünya'nın kralı olmak" olduğundan bahsediyordu. Babada gizlenen oğulda açığa çıkmışGerçi pek gizlenmemiş olabilir.
Terminatörlerle kral olmak kolay olay zaten etraftaki çer çöple zoru başarmak ki Luffy Karasakala karışmazsa bunu başarabilirSağımda WB, solumda Shiki olsa "Şiki Şiki Baba" kasedini teybe takar, pruvanın üstünde Marmaris kekoları gibi dans ederek krallığımı haykırırdım. Gelgelelim Teach'in sağında lakabı yağmur olan ama yağmaktan ziyade damlayan biri, solunda da muhtemelen Pizarro gibi bir taş işçisi var. Bunlara bakınca hayalin de bir adabı olur, diyesi geliyor insanın ya bakalım, herifin talihi yaver gidiyor. Belki beklenmedik bir şey falan çıkar.
ahahahaha bir tayfa bu kadar güzel özetlenemezdi. kaptanlarına ne demeli ?Sağımda WB, solumda Shiki olsa "Şiki Şiki Baba" kasedini teybe takar, pruvanın üstünde Marmaris kekoları gibi dans ederek krallığımı haykırırdım. Gelgelelim Teach'in sağında lakabı yağmur olan ama yağmaktan ziyade damlayan biri, solunda da muhtemelen Pizarro gibi bir taş işçisi var. Bunlara bakınca hayalin de bir adabı olur, diyesi geliyor insanın ya bakalım, herifin talihi yaver gidiyor. Belki beklenmedik bir şey falan çıkar.
Aga Big Mom'ın da bıyığı olsa Big Father olurdu. Luffy tabii ki karışacak. Luffy'nin o incecik omuzlarında tarihi bir yük var.Terminatörlerle kral olmak kolay olay zaten etraftaki çer çöple zoru başarmak ki Luffy Karasakala karışmazsa bunu başarabilir![]()
Kafiyeler güzeldi hocam bu güzel paylasımına ragmen luffye sempati duyamam Karasakalı tökezletecek adamı sevemem luffy Imuyu bitirsin özgür olsun gerisini karasakala bıraksa ne olacak sankiAga Big Mom'ın da bıyığı olsa Big Father olurdu. Luffy tabii ki karışacak. Luffy'nin o incecik omuzlarında tarihi bir yük var.
Ete, kemiğe büründüm
Luffy diye göründüm
Nika