kekomancer
★★★
Ben nika gibi kutsal bir uyanış bile bekliyorum teachden de o seviyedeki bir karakterde kral haki olmaması eksi yazar bence keke. Kral haki var diye de shanks seviyesi kullancak diye bir şey yok zatenMeyveleri uyandırmışsa kral haki yoluna girmeyebilir ya. Bir yerden delik bırakmak lazım. Tüm kurguyu kendisine fazla güvenip dikkatsiz davranması üzerine kuracaksa yazık olur.
Eksiyi yazdık şu saatten sonra kurtarırı yok.İsimsiz bir amiral, muhtemelen sadece laf arasında kalacak Amiralin öldürüldüğü. Kim olduğu, nasıl öldürüldüğü gösterilmez. He SBS'de sorarlarsa açıklar anca.
Deprem meyvesi ile kendini logia saldırılarından koruyordu Wb. O yüzden ihtiyaç duymayabilir öyle absürt bir güce daha ya. Hani yakışmıyor da sinsi puşta.Ben nika gibi kutsal bir uyanış bile bekliyorum teachden de o seviyedeki bir karakterde kral haki olmaması eksi yazar bence keke. Kral haki var diye de shanks seviyesi kullancak diye bir şey yok zaten
teach aslında babasının meyvesini istemiş. beyazbıyık da bu teachin babasına ayarmış, xebec buna tuvalet falan temizletiyormuş. babalık da kinci vermemiş meyveyi böyle olunca teach de öldürüp almış.
Hemen gömdün adamı. Belki de arkadan sapladı geçti Xebec. Gerçek amiralciler bu kadar kolay harcamazdı bir amirali. @sensey son uyarım dikkat et.İsimsiz bir amiral, muhtemelen sadece laf arasında kalacak Amiralin öldürüldüğü. Kim olduğu, nasıl öldürüldüğü gösterilmez. He SBS'de sorarlarsa açıklar anca.
ben yazınca böyle olduysa, oda yazınca... neyse en azından bugün one piece seni mutlu etsin susuyorumİçim bi kötü oldu sen böyle anlatınca. Ama öyle durumda da meyve yine Teach’in hakkıdır çok doğru. Teach yanlış bir şey yapmadı.