WB'den öyle bir çocuk çıkmayacağını bildiğim için kabul etmiyorumVarmış işte, yoksa sende mi Wb gibi Weevil'ı kabul etmiyorsun?
başarısız pacifista olarak görüyorum. Yapay bir şey. Beyazsakal'a hakaret sayarım aksi bir durumuWB'den öyle bir çocuk çıkmayacağını bildiğim için kabul etmiyorum
tipleme olarak değil de karakter olarak yorumluyoruz. Fiziksel özellik olarak one piece' de çok başarılı karakter yok zaten. 3 5 tane normal insan evladı var.WB sanki üst insan benziyor? Bildiğin hilkat garabeti. Öyle bıyıkları olan birini sokakta görseniz kahkaha atarsınız.
Weevil karakteriyle alakalı ne gördün? Annesi tarafından manipüle edilen bir çocuk. Babası başında durmamış.tipleme olarak değil de karakter olarak yorumluyoruz. Fiziksel özellik olarak one piece' de çok başarılı karakter yok zaten. 3 5 tane normal insan evladı var.
Hem Chrollo hem Figarland fanı. Hesabı takibe aldık.Wb burada da kaybetmiş
ben onun yapay bir şey olduğunu düşünüyorum. o yüzden karakterinden söz edecek bir durum yok.Weevil karakteriyle alakalı ne gördün? Annesi tarafından manipüle edilen bir çocuk. Babası başında durmamış.
WB sanki üst insan benziyor? Bildiğin hilkat garabeti. Öyle bıyıkları olan birini sokakta görseniz kahkaha atarsınız.