Spoiler 1154 Spoiler Yorum Konusu

WB'nin tayfası toplama kampı gibiydi nereden bilsin Teach, Xebec'in oğlu? Ah Oyaji ah...

• Sad
Tepkiler: Whitebear D
Xebec’in oğluyla Roger’ın oğlunu tayfasına aldı üstad. Çok büyük kalbi var.
Olsa Akainu'nun çocuğunu bile alırdı öyle bir babacanlık
Tpqhr1.jpg

WB'nin tayfası toplama kampı gibiydi nereden bilsin Teach, Xebec'in oğlu? Ah Oyaji ah...

Yol geçen hanı mı orası? İşte böyle elinde patlar. Xebec'le Roger'ın oğlu sonunu getirdi. Roger'ın oğlu ortayı açtı Xebec'in oğlu ağlarla buluştu. Sırf egosundan ha! "Bakın onlar çok büyük olabilir ama, oğullarına ben babalık yapıyorum." demeye getiriyor. Ace'in kimin oğlu olduğunu bildiği halde bide. WB bizim için balon gibidir.

Yol geçen hanı mı orası? İşte böyle elinde patlar. Xebec'le Roger'ın oğlu sonunu getirdi. Roger'ın oğlu ortayı açtı Xebec'in oğlu ağlarla buluştu. Sırf egosundan ha! "Bakın onlar çok büyük olabilir ama, oğullarına ben babalık yapıyorum." demeye getiriyor. Ace'in kimin oğlu olduğunu bildiği halde bide. WB bizim için balon gibidir.
Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğunu öğrenince Marco'ya "o çocuğun ölmesine izin verme" diyor. Babalarının yapmadığı babalığı yapmaya çalıştı.

Gidip stussy ile evlenip yuva kurmak❌
Elin çocuklariyla gemiyi ahır yapmak✅
Stussy gibi bir fıstık orada dururken, el alemin evlatlarıyla tayfa kurmak... Sonra bi şey deyince millet kızıyor da neyse o lakabı kullanmayacağım. Ben artık iyi bir çocuğum. Stussy'nin (Ulan Goda) ismi bile o kadar anlamlıyken Beyazsakal'ın seçtiği yol açıkçası az erkek bir yol.

• Haha
Tepkiler: soytarı
Stussy gibi bir fıstık orada dururken, el alemin evlatlarıyla tayfa kurmak... Sonra bi şey deyince millet kızıyor da neyse o lakabı kullanmayacağım. Ben artık iyi bir çocuğum. Stussy'nin (Ulan Goda) ismi bile o kadar anlamlıyken Beyazsakal'ın seçtiği yol açıkçası az erkek bir yol.
Adam öksüz, yetim büyümüş sonra da gidip öksüzlere yetimlere bakmış.

Stussy için de bir şey diyemeyiz tabi sonuçta WB kıyamet projesi askeri gibi adam hakkı var hatunun xD

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü