Spoiler 1154 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiddin yanlışı Shanksa kendi başına dalmasıydı.Uyanık olsana kardeşim Karasakalla Shanksı birbirine kırdır geride kalanın tepesine çök ama iste Kaptan da taktik maktik yok bam bam bam gidiyor.
Garibim hiç haki topu yememiş ki ne bilsin. Kenar mahallede pirinç topu yiyerek büyümüş, hurda toplayarak hayatta kalmış biri neticede.

• Haha
Tepkiler: Marshall D Teach
Şuan her şey çok kopuk ya wanoda yaşayip yaşamadığını bilmediğimiz iki büyük karakter var. Teach iki antik silahı öğrendi öğrenecek. Garp ne halde,perona coby sayesinde gecko ile iletişime geçti mi? Katakuri ne alemde, kid yaşıyor mu, shanks luffy'nin artan ödüllerine bakması için oluşturulan figüran mı, kuzan neden korsanligi seçti, dragon ne yapıyor, Lilith tayfaya katılır mı yada franky'i modifiye eder mi, kara nika'nin bb'nin gizemli soyu ile baglantili olma ihtimali var mı yada luffy'nin bir diğer formu mu aklımda daha fazla soru var abartıya kaçmasın diye kısa kesiyorum
Okurken aklım bulandı yoruldumda hepsini aciklamaya calissa bi 3000. Bölümleri görürüz herhalde.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Kiddin yanlışı Shanksa kendi başına dalmasıydı.Uyanık olsana kardeşim Karasakalla Shanksı birbirine kırdır geride kalanın tepesine çök ama iste Kaptan da taktik maktik yok bam bam bam gidiyor.
Cesur adam da aklı kıt biraz. Planı law yapmasa big mom'ı da boğayla dümdüz iterek yenmeye çalışıyordu

Cesur adam da aklı kıt biraz. Planı law yapmasa big mom'ı da boğayla dümdüz iterek yenmeye çalışıyordu
BIzim luffyde de plan yok ki bunların aklı dövüşe çalışıyor dayak yedim niye yedim demezler dövene kadar dayak yemeye devam derler. :D

İsimlere takılmayın beyler. Ben orada Oda'nın gerçek hayatı ne kadar iyi yansıttığına dikkat çektim. Çok büyük yazar. @Montana @artyomdh
Oda, Luffy ve Zoro dışı hiç bir torpilliye acımaz, kaldı ki Luffy bile öldü sayılır.

Kaido, Shanks, Big Mom, WB, Xebec ve nicesi, doğuştan torpili olup o torpile rağmen başarısız olup ölmüş/ölecek adamlar. Coby, Sabo gibi isimler sıfır torpille sürklase edecekler.

• Like
Tepkiler: Phoenix
BIzim luffyde de plan yok ki bunların aklı dövüşe çalışıyor dayak yedim niye yedim demezler dövene kadar dayak yemeye devam derler. :D
Luffy'de milleti kanka yapma gücü var, oradan yırtıyor. Birileri onu kucağına alıp Marmaris kekoları gibi anti erotik danslar eşliğinde ona wagyu yedirerek onu iyileştiriyor. Ama zavallı Kid'in böyle bir şansı yok. Kenar mahalle satanistlerini toplayıp tayfa oluşturmuş. Hem fakir hem marjinal. Senin neyine derler adama. Tabii bunlara rağmen düştüğü hâl üzücü. Shanks diğer yonkoların yanında muhabbet kuşu gibi kalıyor. Sanırım görünüşe aldanmışlar. Ne bilsinler herif şahi topu atar gibi haki topu atıyor.

• İmza
Tepkiler: Marshall D Teach
Oda, Luffy ve Zoro dışı hiç bir torpilliye acımaz, kaldı ki Luffy bile öldü sayılır.

Kaido, Shanks, Big Mom, WB, Xebec ve nicesi, doğuştan torpili olup o torpile rağmen başarısız olup ölmüş/ölecek adamlar. Coby, Sabo gibi isimler sıfır torpille sürklase edecekler.
Usta torpilsizlere örnek verirken aklına eş cinsel Coby'den evvel anti eş cinsel Sanji Reis'in gelmesini beklerdim. Yine de sana hak verdim.

• Haha
Tepkiler: Montana
45 yasinda adamsin Evlenip coluk cocuga karissaydin luffye rakip bi veledin olabilirdi Karasakal bu hayatı boşa yaşamışsın sen :D
Bu sohbetin üzerine aklıma geldi de Roger çok büyük winner yav. Yaşarken her şeyi elde etmiş, hastalık yüzünden göçmüş. Kaybettiği savaş yok adamın. Çaylaklık yıllarını bilmiyoruz tabii de zirve döneminden bahsettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü