-
Vitrin konusu
Xebec aynı tiple Teach’e göre bayağı karizma durmuş. Saç tıraşının önemi galiba.
Dişin önemi. Teach genetik olarak annesine çekmiş herhalde ağzında diş yok.

Xebec aynı tiple Teach’e göre bayağı karizma durmuş. Saç tıraşının önemi galiba.
WB %80 engelli raporlu hâliyle bile MF'de dehşet saçtı, bir milyar darbe sonrasında anca devrildi, Akainu'yu kırk yıllık madenci gibi diplere daldırdı. Garp ise Yeşilçam filmlerinde kötü adamların arasında kalan kadınlar gibi arada kalıp tokat manyağı oldu. Garp kim köpek ki WB ile kıyaslayalım? Reis anca yetimliğinden vuruluyor.
Şu kısım full sıkma bu arada, Babalık Garp’a dümdüz yaşlı adam dedi. Xebec ile dövüşte ne olduğu hala belli değil ama çaresiz Garp’ın sözde en büyük düşmanı Roger’a secde edip “Korsansın ama Xebec’le dövüşürken nolur bana yardım et” diye yalvarması utanç verici.Senin Garp dediğin adam Beyazsakal'ın secde ettiği babacık yerine koyduğu Xebec'i yumruk delisi yapmış. Beyazsakal savaş meydanında korkudan üç buçuk attı.
Garp, Kuzan'ı bir indirsin de WB'yi sonra indirir.Senin Garp dediğin adam Beyazsakal'ın secde ettiği babacık yerine koyduğu Xebec'i yumruk delisi yapmış. Beyazsakal savaş meydanında korkudan üç buçuk attı. Garp, Marco'ya yumruk atınca. "Eyvah bu savaş alanına inerse tüm çocuklarımın içinden geçer" dedi. Garp insaflı davrandı da Marineford üç sayı içerisinde bitmedi. Yok bir milyar darbe almış. Geçeceksin onu dayı Garp, Xebec'e koyduğu yumruğun aynısını Beyazsakal'a oturtsa senin %80 engelliyi Marco yerden toplardı.
Bu felaket iyi olmuş ya. Animede böyle tasarlanması lazım.
Şu kısım full sıkma bu arada, Babalık Garp’a dümdüz yaşlı adam dedi. Xebec ile dövüşte ne olduğu hala belli değil ama çaresiz Garp’ın sözde en büyük düşmanı Roger’a secde edip “Korsansın ama Xebec’le dövüşürken nolur bana yardım et” diye yalvarması utanç verici.
Garp, Kuzan'ı bir indirsin de WB'yi sonra indirir. Kahvehaneye adres sormaya giden Müjde Ar gibi tecavüze uğradı yav.Xebec'i yapar tabii, yanında Roger abisi vardı. Bir başına olduğunda olanları gördük. Delikanlı adam olsa ikiye bir dalmaz zaten. Hoş, onun karakteri bu. Shiki'ye de Sengoku ile ikili dalmıyor mu? Garp'ın kankisi Sengoku dahi WB'ye "En güçlü adam!" diyor. Herkes Garp'ın balon olduğunun farkında. Hayatı Roger'ı kovalamakla geçmiş ama kovaladığı adamın çocuğunun bakıcılığından öteye geçememiş. Tam bir kaybeden.
Off panelde düşse tadından yenmez.O değilde Xebec bile geldi göründü herhalde Dragon seri bitince gelip şöyle bir görünecek![]()