Spoiler 1154 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En güçlü Adam unvanı balon bir unvan. En güçlü Kadın unvanı da var. En güçlü Canavar unvanı da var. Üçünü de bomba gibi patlattılar.
En balon ünvan hangisi biliyor musun usta, sözde en büyük düşmanının ittirmesiyle alınan “Kahraman” ünvanı. Denizciler Roger’a kahraman dememek için ona demişler.
Roger orda mı hemen geliyorum diyip adamdan yardım dilenmiş.

Full sıkma değil. Sahneyi tekrardan kontrol edebilirsin. Garp'ı görünce Edward'ın gözlerine karartı çiziyor orada Oda. Savaşa dahil olacağını düşünüyor. Garp'ın Roger'a secde ettiği nereden çıkmış? Olayı daha görmedik sadece ikisi beraber Xebec'i komalık etmiş. Bildiğimiz bu kadarı.

En güçlü Adam unvanı balon bir unvan. En güçlü Kadın unvanı da var. En güçlü Canavar unvanı da var. Üçünü de bomba gibi patlattılar. Xebec'in artığı olan üç Yonkou'ya balondan unvan vermişler. Siz hala bu balon üç unvanı büyütüyorsunuz da büyütüyorsunuz. Xebec'in yanında staj yapan üç balonu Supernovalar nasıl da patlattı. Beyazsakal o kadar delikanlıysa neden kaptanına yardım etmemiş onu sormak lazım? Acaba Xebec'e nasıl yan çizdi? Ya da Roger veya Garp ağzına yumruğu indirince yığılıp kaldı.
WB, Mom gibi tiplerin kimseye ölümüne bağlı olmayacağı belli bir şey zaten. Rocks bunu bilerek hareket etmediyse kendi aptallığı. Ayrıca delikanlı adam yeri geldiğinde babasını bile karşısına alır. WB de Rocks'ın sağlam ayakkabı olmadığını görünce kendi yoluna gitmiştir. Delikanlı adam, kendi bileğine güvenir. WB kendi bileğine güvenip MF'yi bastı. Delikanlılığı tescilli. Garp gibi torununun idamını protokol tribününden izleyen biriyle kıyaslanamaz.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Xebec'e bak sen, oğluna kıyasla şekil bir tipmiş. Tiç'te olan içi boş delilikten yok adamda, gözlerinden tüm dünyayı yakmaya hazır olduğu anlaşılıyor.

En balon ünvan hangisi biliyor musun usta, sözde en büyük düşmanının ittirmesiyle alınan “Kahraman” ünvanı. Denizciler Roger’a kahraman dememek için ona demişler.
Roger orda mı hemen geliyorum diyip adamdan yardım dilenmiş.

Niye en güçlü denizci denmiyor da sadece "kahraman" deniyor? Bunu bir sorgulamak gerek. Garp'ın en güçlü denizci diye birden fazla kez anıldığı yer oldu mu? En güçlü insan kısmına gelmedin bile. Sadece denizciyi soruyorum. :unsure:

Xebec'e bak sen, oğluna kıyasla şekil bir tipmiş. Tiç'te olan içi boş delilikten yok adamda, gözlerinden tüm dünyayı yakmaya hazır olduğu anlaşılıyor.

Niye en güçlü denizci denmiyor da sadece "kahraman" deniyor? Bunu bir sorgulamak gerek. Garp'ın en güçlü denizci diye birden fazla kez anıldığı yer oldu mu? En güçlü insan kısmına gelmedin bile. Sadece denizciyi soruyorum. :unsure:
"En güçlü yancı" ünvanı ona cuk oturuyor da işte denizcilerin algı mekanizması çeşitli algı oyunlarıyla onu kahraman gibi göstermiş.

WB, Mom gibi tiplerin kimseye ölümüne bağlı olmayacağı belli bir şey zaten. Rocks bunu bilerek hareket etmediyse kendi aptallığı. Ayrıca delikanlı adam yeri geldiğinde babasını bile karşısına alır. WB de Rocks'ın sağlam ayakkabı olmadığını görünce kendi yoluna gitmiştir. Delikanlı adam, kendi bileğine güvenir. WB kendi bileğine güvenip MF'yi bastı. Delikanlılığı tescilli. Garp gibi torununun idamını protokol tribününden izleyen biriyle kıyaslanamaz.

Garp'ın torunu adam olsaydı Garp canını dişine takardı o çocuğu oradan kurtarırdı. Coby'i nasıl da kurtardı ortada geçeceksin o kısmı. Ace sırf öz babasına inat olsun diye gidip Korsan olmuş bir adam. Kendi etti kendi buldu.

Garp kahraman gibi kahraman. Unvanından gram şüphem yok. Roger olmasa da orada aslanlar gibi Xebec'le kapışırdı.

• Like
Tepkiler: Frost ve Sodex
Garp'ın torunu adam olsaydı Garp canını dişine takardı o çocuğu oradan kurtarırdı.
Adamın kendi torunu 3 amiralin önünde dikilirkenden tut dünya kadar öleceği badire atlattı hepsinde Garp olduğu yerde oturuyordu. En son baktı Ace öldü tutmayın beni şovu yaptı kendini Sengoku’ya tutturdu. Diyecek bir şey yok.
Unvanından gram şüphem yok. Roger olmasa da orada aslanlar gibi Xebec'le kapışırdı
Rahmetli amiral gibi ölür giderdi işte.

Garp'ın torunu adam olsaydı Garp canını dişine takardı o çocuğu oradan kurtarırdı. Coby'i nasıl da kurtardı ortada geçeceksin o kısmı. Ace sırf öz babasına inat olsun diye gidip Korsan olmuş bir adam. Kendi etti kendi buldu.

Garp kahraman gibi kahraman. Unvanından gram şüphem yok. Roger olmasa da orada aslanlar gibi Xebec'le kapışırdı.
Ee niye Luffy'nin geçişine göz yumdu MF'de? Luffy de korsan. Garp kişiliği oturmamış, aklıyla duyguları arasında denge kuramamış birisi. Liseli kız gibi kararsızlık içinde bocalayan birisi anca liseli kız gibi çevresinin yönlendirmesiyle var olmaya çalışır. Garp'ın olayı da budur. Bir Sengoku'ya yamanır, bir Roger'a.

Adamın kendi torunu 3 amiralin önünde dikilirkenden tut dünya kadar öleceği badire atlattı hepsinde Garp olduğu yerde oturuyordu. En son baktı Ace öldü tutmayın beni şovu yaptı kendini Sengoku’ya tutturdu. Diyecek bir şey yok.

Rahmetli amiral gibi ölür giderdi işte.

Orada Sengoku olmasa Saka'yı ortadan ikiye ayırmıştı Garp.

Buna Garp'ın kendisi bile inanmıyor:cry:

Ya yetiş Çerlo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü