Spoiler 1154 Tahminler ve İpuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma'nın geçmişi yaklaşık 8 bölüm sürmüştü.O yüzden Elbaf fbsinden minimum 5 bölüm bekliyorum.

Elbaf'a gireli bilmem kaç bölüm oldu Usopp hala aynı Usopp...

Son düzenleme:
Çocuk Loki'den devam edeceksek Xebec ve tayfasını görme şansımız var fakat kemer gifi atılmadıysa boşuna ümitlenmeye gerek yok.

WB çocuk şiddetine onay vermeye devam ediyor.
Yakın dostunu örnek alıyor
F5MpDsOXsAAXeuc.jpg:large

Yakın dostunu örnek alıyor
F5MpDsOXsAAXeuc.jpg:large

Adam asker. Askeri eğitim biraz böyledir. Xebec önünde gariban sümsük Loki’yi döverken gevrek gevrek gülmeye benzemez. Bu görselde Garp, Luffy’e bordo bereli tekniklerini gösteriyor. Asker adam çocuğa da askermiş gibi yaklaşır. Allah böyle onurlu Denizci subaylarından razı olsun. Loki’nin dövüldüğünü görünce içim cız etmişti. Şimdi gelecek hafta yine aynı şeye maruz kalacak diye ödüm kopuyor. Xebec ne vicdansız adam çıktın. Roger, Pedro’u nasıl kibar ikna etmişti. Zihniyet farkı işte.

Adam asker. Askeri eğitim biraz böyledir. Xebec önünde gariban sümsük Loki’yi döverken gevrek gevrek gülmeye benzemez. Bu görselde Garp, Luffy’e bordo bereli tekniklerini gösteriyor. Asker adam çocuğa da askermiş gibi yaklaşır. Allah böyle onurlu Denizci subaylarından razı olsun. Loki’nin dövüldüğünü görünce içim cız etmişti. Şimdi gelecek hafta yine aynı şeye maruz kalacak diye ödüm kopuyor. Xebec ne vicdansız adam çıktın. Roger, Pedro’u nasıl kibar ikna etmişti. Zihniyet farkı işte.
Xebec'te korsan olduğu için Loki'ye korsanmış gibi yaklaşmış diye çıkarım yaptım bu yorumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü