Invictus Vol. 3
★★★
Rocks D. Teach.. daha karizma oldu
Kaido ve Big Mom’u yoldan geçerken mi almışlardır? Kaido mesela Garp’tan bahsetmedi ama Linlin Gaaapuuu diye bağırıyordu en son.Ya sen Şanlı Denizci Kahramanına ne demeye yelteniyorsun? Xebec fanboyu. Garp ve Roger meydan dayağı çekti bunu kabul etmek istemeyen tek kişi de @redteror
Hemen neden elbaf dışına çıksın hikaye ?
Spoiler tahmini yarın akşam gelir.Goda'ya karşı şüphe mi ediyorsun? Yakıştıramadım. Şaka bi yana arkadaşlar ben forumlara bakmayalı bi şeyler mi değişti? Eskiden spoiler metinleri olurdu. Artık bir grup soytarı gif mi atıyor? O giflerden mi çıkarım yapıyoruz?
Buccaneer Wb ile ilgili bir şeyler gördüm.Teyit etmeye çalışıyorum...Karasakal, Xebec'in oglu mu? Eyvah eyvah @Whitebear D
Modern spoiler kaynakları etkileşim köpekliği yapıyor.Goda'ya karşı şüphe mi ediyorsun? Yakıştıramadım. Şaka bi yana arkadaşlar ben forumlara bakmayalı bi şeyler mi değişti? Eskiden spoiler metinleri olurdu. Artık bir grup soytarı gif mi atıyor? O giflerden mi çıkarım yapıyoruz?
Tırsak Redon bile direkt karakter gifi attıysa önemli bir şeyler oluyor demektir.