Anket 1155: Rocks Korsanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    48
Muhtemelen hiç kullanmadığı bir silahla havalı olsun diye poz vermiş. Xebec baya şekilci çıktı
Silahı da kılıcı gibi kullanıyor. Top mermisi gibi patlıyor.
bffxaoc.png
@Kuroro zaten yazmış. Keşke daha erken göreydim -_-

• Like
  • Alev
Tepkiler: Montana ve Kuroro
Arı Kovanı'ndaki hazine her ne ise Tanrı Vadisi'ne onu geri almak için baskın yapıyorlardı. Önümüzdeki sayılarda görürüz umarım ne olduğunu.
Rocks geri alabildi mi acaba mücevherleri ? En azından kutsallara da bırakmamış olsa iyi olur.

Bölümü büyük keyifle okudum. Xebec’in çocuğu yem yapıp acımadan zarar vermesi, Harald’ın tereddütsüz Red Line’dan atlaması… Bu, içgüdüsel bir delilik. Ve evet, ikisini de sevdim. Kırık kafalılar ama karizmatik olanından

Kapak resminde de iki detay ilgimi çekti. Biri Zoro'nun kılıcı Law gibi taşıması... etkiledik demek ki, hehe. Diğeri Nami'nin Sanji’de ki o klasik coşkuyu görüp Jinbe’ye sarılmış olması. Normalde yumruğu basan biri için bu tavır garip geldi
8361b87bd26626c500f8.png

@William Cutting kapak resmi hakkında ne düşünüyorsun?

Bölümü büyük keyifle okudum. Xebec’in çocuğu yem yapıp acımadan zarar vermesi, Harald’ın tereddütsüz Red Line’dan atlaması… Bu, içgüdüsel bir delilik. Ve evet, ikisini de sevdim. Kırık kafalılar ama karizmatik olanından

Kapak resminde de iki detay ilgimi çekti. Biri Zoro'nun kılıcı Law gibi taşıması... etkiledik demek ki, hehe. Diğeri Nami'nin Sanji’de ki o klasik coşkuyu görüp Jinbe’ye sarılmış olması. Normalde yumruğu basan biri için bu tavır garip geldi
8361b87bd26626c500f8.png
merdivende yürümekten korktuğu için jinbeiye sarılıyor, sanji yüzünden değil.

Rocks geri alabildi mi acaba mücevherleri ? En azından kutsallara da bırakmamış olsa iyi olur.
Hazinenin ne olduğu da belli değil tam. Büyük ihtimalle Türkçe çeviride crown jewel ifadesini düz anlamıyla çevirmişlerdir. Belki Nika meyvesi veya Roger'ın gemisindeki dev yumurta olabilir 🤔

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü