Oran doğru en azından.Bir şey soracam, Garpçılar hala 4v2 oldu diyonuz mu hahahahahaha

Oran doğru en azından.Bir şey soracam, Garpçılar hala 4v2 oldu diyonuz mu hahahahahaha
Shiki ile 2v1 atmış adamın ciddi ciddi WB, Şebek, Shiki falan yeneceğini düşünüyorlardı yav hahahahaTersten 4v2’yi görünce Garpçı dostlar
Rocks tayfasının kazanması imkansızdı bence. Karşılarında Roger, Rayleigh, Gaban, Garp, Bogard(animedeki adı), Saturn, Garling, Kutsal şövalyeler ve denizciler var. WB yüksek ihtimal kaçmamıştır ama yenilmiştir. Bu şekilde bakıldıpında kazanmaları imkansız zaten.Karasakal’ın intikamı harbiden kendisine helal. Babası hayatının dayağını yerken köleleri yardım etmemiş. Ondan Linlin, Kaido ve Edward, Roger’a karşı “buda ortamın haylaz çocuğu bırakın istediğini yapsın kıçımızı bu kurtardı” tadında davranıyordu/anıyordu.
Aradan nereden baksan 15 yıl geçti hala Shiki ile olan dövüşü kafa kafaya mı gitti zannediyorsun ?Shiki ile 2v1 atmış adamın ciddi ciddi WB, Şebek, Shiki falan yeneceğini düşünüyorlardı yav hahahaha
Shiki ile 2v1 atmış adamın ciddi ciddi WB, Şebek, Shiki falan yeneceğini düşünüyorlardı yav hahahaha
Rocks tayfasının kazanması imkansızdı bence. Karşılarında Roger, Rayleigh, Gaban, Garp, Bogard(animedeki adı), Saturn, Garling, Kutsal şövalyeler ve denizciler var. WB yüksek ihtimal kaçmamıştır ama yenilmiştir. Bu şekilde bakıldıpında kazanmaları imkansız zaten.
Keşke biraz çabuk dövselermiş mekanın yarısı yıkılmadan.Aradan nereden baksan 15 yıl geçti hala Shiki ile olan dövüşü kafa kafaya mı gitti zannediyorsun ?
Adamı araya alıp dövmüşler.
Benim Edward takmaz böyle şeyleri merak etmeSenin Edward'a zorla güverte yıkatıyormuş Xebec. Ölene kadar kölelik yapacakmış Roger ve Garp olmasaymış. Kölesakal'ı kurtardılar diyeceğine hala atıp tutuyorsun.
Eğer bu adamlar anlaşma sonucu Xebec'e katılmak zorunda kaldıysa Xebec'in harcanmasına ses bile çıkarmamışlardır.
MF'nin yarısını yok etmiş Shiki. Öyle kolay bir dövüş olmamıştırAradan nereden baksan 15 yıl geçti hala Shiki ile olan dövüşü kafa kafaya mı gitti zannediyorsun ?
Adamı araya alıp dövmüşler.
Opden bahsediyoruz usta...Keşke biraz çabuk dövselermiş mekanın yarısı yıkılmadan.
Benim Edward takmaz böyle şeyleri merak etme![]()