Marshall D Teach
★★★
Donanmadan da kumar ve gece hayatı olduğundan atılmış bu bilgi gizli tutulduğundan soranlara Çürük düzene karşı geldiğim için Donanmayı bıraktım diyormuş.Kalan yarısını da belo betty'e yedirdi diye duyum aldım
Donanmadan da kumar ve gece hayatı olduğundan atılmış bu bilgi gizli tutulduğundan soranlara Çürük düzene karşı geldiğim için Donanmayı bıraktım diyormuş.Kalan yarısını da belo betty'e yedirdi diye duyum aldım
xebec in sağ koluyla roger ın sağ kolu eşleşiyor işte, sağ kol shiki diyorsan bilememHangi anime bu two piece mi![]()
Zoro, Xebec’i geçecek mi şimdi? Gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olacağını varsayarsakMihawk'ın en büyük şansı
Xebec - Roger - Garp - WB gibi adamların zamanında doğmamış olması.
ve
Kaido - Shanks - Teach - Luffy gibi adamların kılıç ustalığını umursamadığı zamanda doğmuş olması.
Cehennemin Kralı. Teach dua etsin "iyi ki babam Roronoa Zoro'yla aynı yüzyılda kılıç ustası olmamış" diye.Zoro nasıl bir hayvanat olacak seri sonu. Gezegen falan kesecek reis.
Sanji Xebec'in üst seviyesi mi olacak yani...Zoro, Xebec’i geçecek mi şimdi? Gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olacağını varsayarsak
Xebecle roger birebir eşleşebiliyor mu ki roger'ın sağ kolu wb ile birebir eşleşebilsinxebec in sağ koluyla roger ın sağ kolu eşleşiyor işte, sağ kol shiki diyorsan bilemem
Biz anladık onu zaten @Yubashiri Vinsmoke tek haklı olduğu konu taaaaaaaaaaaaa zamanında benle beraber garp gömdüğü konulardı onun üzerinden de 15 yıl falan geçti xD@redteror ü alıntılayacaktım hay Allah. sen wb konusunda haksızsın ustam ama ikna edicez
Ben de gidiciyim:dO değil de @Arthur @kekomancer bizim Müsteşar Kemal güme gitti 4v2 üzerinden iddiaya girmiiştik onla xD
ray in yayına bogard veriyorum o zaman senin hatrınaXebecle roger birebir eşleşebiliyor mu ki sağ kolu wb ile birebir eşleşsin