Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

Shiki de sözünü tutar bence. Diğerlerinin hepsi de tutabilir gibi geliyor. Burada sıkıntı olan Linlin ve Kaido ikilisi.
Shiki bence de tutar.Çünkü Roger'ın idamından sonra Marinefordu basmıştı herif.Önem veriyor...
Fakat diğer tayfa üyeleri kapalı kutu.Ben hepsinin WB ve Shiki gibi onur ve gurura önem veren insanlar olduğu düşünmüyorum.

tarihte ryuma ve mihawk dışında kılıç karartabilen yoksa bu karakterleri ayrı bir lige çeker, xebecte de kara kılıç yoksa geçmiş olsun

• Like
Tepkiler: sensey
Shiki bence de tutar.Çünkü Roger'ın idamından sonra Marinefordu basmıştı herif.Önem veriyor...
Fakat diğer tayfa üyeleri kapalı kutu.Ben hepsinin WB ve Shiki gibi onur ve gurura önem veren insanlar olduğu düşünmüyorum.

Donla yapmak ve gangster onuru gibi muhabbetler var ya. Marlon da gangstermiş mesela. Malum ikili hariç herkesin anlaşmaya uymasına kabulüm ben. O ikisini uyabilmesi imkansız. Birbirlerine bile yan çizmek için fırsat arıyorlardı.

• Like
Tepkiler: Invictus Vol. 3
tarihte ryuma ve mihawk dışında kılıç karartabilen yoksa bu karakterleri ayrı bir lige çeker, xebecte de kara kılıç yoksa geçmiş olsun
xebec bile karartamadıysa mihawkın olayı şudur
q8cs6k0.png

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü