Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

Harald'ı indirememesinin sebebi Xebec'in güçsüz olması değil de Harald'ın da çok güçlü olmasından kaynaklı, yani bana öyle geldi. Xebec WB Shiki korsan adasını alamamışsa o dönemde yaşayan çok sağlam korsanlar var demektir. Daha önce görmediğimiz top tier çarlar görebiliriz.

Zaten gavurların dediği gibi Xebec ve Roger öldükten sonra tamamen bri Power Vacuum oluşmuş. Power Vacuum'dan sonra da WG, WB, Kaido ve Linlin çöküp bölüşmüşler kimsenin yükselmesine izin vermemişler. Shanks da bunların arasına katılmış sonra gerçi WG demiştim zaten.

Tayfasındakileri döverek topluyor. Harald'a diş geçiremiyor gibi. Roger, başka bir top tier olan Oden'e elinin tersiyle gömçürmüştü. Xebec, Roger'ın üst devresi olmasına rağmen dediğim gibi rakip olarak anıldılar. Prime Roger'ın güçlü olması şaşırtmaz. Görelim dövüşlerini de belli olur zaten
Oden top tier değil yav. Prime olmayan Kaido'dan aldığı tek darbeye yenilen top tier mı olur zaten? Top-tier'dan kastım Roger, Prime WB gibi adamlarla ciddi ciddi dövüşebilecek kişiler. Oden onlardan biri değil.
Prime Roger daha güçlü çıkmaz diye kesin konuşamam tabii, ama şimdilik Roger'dan Rocks'un yaptığı icraatın yarısını bile görmedik.

Xebec>Roger. bu sayıdan sonra benim nezdim de Korsanlar kralı Xebec'tir. gücü ve eylemleriyle şuan için serinin en güçlü karakteridir. bunun bir tık üstü zaten İmu ve Joy boy başka yok. Helal olsun çok kral karaktermiş. aşırı sevdim yaptıklarını deliliğini :D

• Like
Tepkiler: Sollnvictus
Oden top tier değil yav. Prime olmayan Kaido'dan aldığı tek darbeye yenilen top tier mı olur zaten? Top-tier'dan kastım Roger, Prime WB gibi adamlarla ciddi ciddi dövüşebilecek kişiler. Oden onlardan biri değil.
Prime Roger daha güçlü çıkmaz diye kesin konuşamam tabii, ama şimdilik Roger'dan Rocks'un yaptığı icraatın yarısını bile görmedik.
Kaido'ya 2 atacaktı onu da düşün. Xebec'in öldürdüğü amiralden daha güçlüdür Oden. Roger ona düşük zorluk atabilecek bir adam ve bunu hasta haliyle yapabiliyor.

Wanolu toplara top tier demeyin ya. Wano'dan adam çıkmaz alayı pembe adam. Ryuma, Oden ve Shiki bakın Dünya'ya sadece pembe adam pompalıyorlar. Oda Zoro'nun babasını batılı yaptığın için Allah senden razı olsun.

Loki zirvesinde harald seviyesinde olur fakat luffynin altinda kalacağı bir gerçek. Xebec i de buna göre konumlandırmak dogru olur

Kaido'ya 2 atacaktı onu da düşün. Xebec'in öldürdüğü amiralden daha güçlüdür Oden. Roger ona düşük zorluk atabilecek bir adam ve bunu hasta haliyle yapabiliyor.
Kaido'nun o halinin de Xebec'in öldürdüğü amiralden güçlü olduğunu düşünmüyorum.
Bir de amiral üstü olmak top-tier olmak anlamına gelmiyor. Law da amiral üstüdür ama top-tier değildir mesela. Big Mom için bile aynısını diyebilirim.
Harald besbelli ki genç Kaido ve Oden'den güçlü. Big Mom'dan bile güçlü çıkabilir duruma göre. Roger'ın bir kamusari ile Harald'ı uçurabilecek olsa Xebec'i de rahat alırdı zaten.

Kaido'nun o halinin de Xebec'in öldürdüğü amiralden güçlü olduğunu düşünmüyorum.
Bir de amiral üstü olmak top-tier olmak anlamına gelmiyor. Law da amiral üstüdür ama top-tier değildir mesela. Big Mom için bile aynısını diyebilirim.
Harald besbelli ki genç Kaido ve Oden'den güçlü. Big Mom'dan bile güçlü çıkabilir duruma göre. Roger'ın bir kamusari ile Harald'ı uçurabilecek olsa Xebec'i de rahat alırdı zaten.
Xebec amiral aldı diye uçuruluyor ya, Oden daha güçlüdür diyorsun ona sömküren Roger'ı da ona göre tartmak lazım.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü