Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

images

Davy Jones tasviri böyle imiş SBS 38
Bu neymiş böyle yeşil bonus kafalı saksı adama benziyor ismini unuttum.

Oden ileri seviye kral haki görünce bomba sanıyordu.
Oden kral haki kullanabiliyor. Sadece etkisi Roger kadar olmayabilir. Mevzu da o değil zaten adama normalde amiral üstü dersiniz, Roger'ın ona düşük zorluk atabileceğini göze alınca, Xebec'ten çok farkı olmuyor.

Sonra seriyi bilmiyorsun diye takılınca atara kalkıyon.

• İmza
Tepkiler: kekomancer
@Montana @ErsiN.

Oden'i gördüğüm seviyeyi şöyle özetliyeyim bence Kuzan Oden'ı yener, Kizaru'da yenebilir. Oden o ayarlarda bir şey. Belki de ben küçümsüyorumdur ama böyle düşünüyorum.
aynı fikirdeyim. ilk çıktığı dönem de Kaido seviyesi çok başkaydı onunla vs attığı için ister istemez güçlü bir karakter gibi gözüktü. şimdi seri ilerliyor yeni isimler yeni güçler çıkıyor Oden o kadar da güçlü değil diyoruz. Bu biraz Oda'nın işi ama Oden'in maksimum olması gereken seviye odur zaten. katılıyorum sana bu konu da. ileri seviye fh bilmiyor düz fh kaplama yapabilen wanolu bir samuray.

Oden kral haki kullanabiliyor. Sadece etkisi Roger kadar olmayabilir. Mevzu da o değil zaten adama normalde amiral üstü dersiniz, Roger'ın ona düşük zorluk atabileceğini göze alınca, Xebec'ten çok farkı olmuyor.

Sonra seriyi bilmiyorsun diye takılınca atara kalkıyon.
Roger ile karşılaştığı kısımda öküzün trene baktığı gibi bakıyor ileri seviye kullanımına.
Harald Roger'den güçlü diyemem sadece Oden gibi kamusari yiyip uçacak bir adam olmadığı belli, bence top tier.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Montana
Oda her Arc mutlaka o Arc’a özel bir balon ekliyor. Oden, Wano’nun balonudur. Gerçi kime ne anlatıyorum One Piece fanlarından bahsediyoruz. Pekoms > Crocodile diyorlardı ilk çıktığı dönem.

• Haha
Tepkiler: ErsiN.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü