Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

O çok sevdiğiniz Xebec’i osurtmuş. @kekomancer
images
Sengoku + Garp ile vs konusu açmak şart oldu 🔥

O arc'a bir daha bakmak gerekebilir ama kazanan kaybedeni almak zorunda değil ki. Kazanan kaybedenin tayfasından istediği birisini alabiliyor. Bundan dolayı aksi gösterilene kadar wb'nin değil de tayfa kaptanının yenildiğini xebec'in de wb'yi istediğini pekala düşünebiliriz

Eşek değiliz ya ben kazansam ve karşı tarafın tayfasında Edward olsa. Ben de gider Edward'ı alırım. Köle köle diye ensesine vururum çalıştırırım.

Xebecinde karizmayı çizdirdin ya Oda sana daha bişey demiyorum yediğin yemek tatsız tutsuz olur şikayet edersin de yenge de kızıp seni evden kovar ins.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü