Kenshiro
★★★
Ben ne alaka hocam... Bu seferde Mihawk fanı olarak mı iftira atıyorsun?Mihawk’dan önceki en güçlü kılıç ustası Xebec çıktı. Geçmiş olsun @ch3rlo @Kenshiro @Skywalker @William Cutting @Kuroro
Ben ne alaka hocam... Bu seferde Mihawk fanı olarak mı iftira atıyorsun?Mihawk’dan önceki en güçlü kılıç ustası Xebec çıktı. Geçmiş olsun @ch3rlo @Kenshiro @Skywalker @William Cutting @Kuroro
Oracıkta öldürecek kadar gücü yokmuş demek. Tayfayı büyütme nedeni de bu olmalı. Güçlü isimler Goroseileri tutarken kendisi Imu'yla dövüşecekti. Şimdi sen benim soruma gel, Imu'nun diğerlerine yardım etmesi daha olası değil mi?![]()
Dragon, Imu’yu bilmiyor bile. Xebec bayağı tek başına terör estirmiş, Dragon da girip yapabilirdi.Dragon korsan mı? Xebec bile bir şey yapamamış o güce rağmen İmu'ya.
Mihawk hater olarak patladın.Ben ne alaka hocam... Bu seferde Mihawk fanı olarak mı iftira atıyorsun?
Mihawk haterı olarak iftira attın yani...Mihawk hater olarak patladın.
Xebec bilerek o odaya dalsaydı İmu'ya saldırırdı bence. Sabo gibi tesadüfen öğrendi. Xebec korsan ve yaptığı eylemlerin sonuçları sadece onu bağlar. Dragon bir oluşumun kurucu lideri. Bırak hükümeti herhangi bir yonko ekibine karşı bile kazanıp kazanmayacakları belli değil.Dragon, Imu’yu bilmiyor bile. Xebec bayağı tek başına terör estirmiş, Dragon da girip yapabilirdi.
Kaido ve Big Mom’un tayfalarından güçlüdür ya. Sabo sağ kolun çok üzerinde. İvankov ve bir kaç komutan da diğer komutanları halleder.Xebec bilerek o odaya dalsaydı İmu'ya saldırırdı bence. Sabo gibi tesadüfen öğrendi. Xebec korsan ve yaptığı eylemlerin sonuçları sadece onu bağlar. Dragon bir oluşumun kurucu lideri. Bırak hükümeti herhangi bir yonko ekibine karşı bile kazanıp kazanmayacakları belli değil.
Hocam adamlar o sistemle çalışmıyor ki işte. O mantıkta olsalar Dragon yanına hükümet mağduru güçlüleri alır, topyekün savaşa dalardı.Kaido ve Big Mom’un tayfalarından güçlüdür ya. Sabo sağ kolun çok üzerinde. İvankov ve bir kaç komutan da diğer komutanları halleder.