Montana
★★★★
Xebec o kadar övülürken Xebec ile kafa kafaya kapışan Harald onda biri kadar övülmüyor. İnsanlar şekilci olmuş.
Gorosei çağırdı mı gelmek zorunda.Bu adamlar kolay kolay aksiyona girmiyor.Amiralleri ve denizcileri kullanıyorlar.Imu, Amirallerin kapsamına giriyor mu? Gizli tutuluyor bu karakter. Normalde Ejderhaları koruma görevi Amirallerin. Bir Ejderha yumruk yediği anda Amiral sevk ediyorlar olay yerine. Fakat Imu buna dahil mi?
Xebec o kadar övülürken Xebec ile kafa kafaya kapışan Harald onda biri kadar övülmüyor. İnsanlar şekilci olmuş.
Ben herkese hakkını veririm usta...İyi bari Amiralleri bunlardan güçlü görüyorsun.![]()
Ins Xebecin 4 tane hanımı çıkmaz o zaman ne diyeceksin merak ediyorumSanji gibi şıllık karakterli diye Harald umursanmıyor. Yok o kadını bırakmış öbürünü almış falan. Ucuz işler bunlar istediği kadar güçlü olsun güven vermiyor Harald.
Ins Xebecin 4 tane hanımı çıkmaz o zaman ne diyeceksin merak ediyorum![]()
2 sene önceki Arapların fake spoilerlarına benziyor reis.Killed an admiral.– Immediately after killing the admiral, he engaged in an epic battle with Harald.
Adam amirali ne kadar eforsuz dövdüyse sonrasında gitmiş Harald ile gökleri yarmışlar...
Zor soru ama Sanji diyorum. Harald Estrid’in güzelliğinden etkilenip bahaneyle Ida’yla evlenmeyen adam. Sanji’yi anlatmaya gerek yok.