Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

Sen neymişsin be Loki.

Gv-PuYlXoAAwws-
Harald'ı bu seviyeye çıkarması bana hiç geçmedi ya. Xebec kendisiyle denk görüp beraber WG'yi yok edeceğini düşünüyormuş falan bana komik geldi.

• Like
Tepkiler: Kuroro
Yaptığın bu açıklamayla ne dediğini daha da çok anlamadım.

Kılıcına kral haki basan adamlar zaten silahlanma da basıyorlar aynı anda. Kılıcın kararmasının sebebi silahlanmaysa bile, onlar da silahlanma basıyor. Sadece silahlanma basması gerekiyor diyorsan da, Zoro bile şu aşamada kral haki kullanabiliyorken Mihawk'ın kullanamadığını mı düşünüyorsun ?
Mihawk kılıcında çentik olmamasıyla övünüyor çünkü hakisi rakiplerinden daha güçlü. Daha zayıf olsaydı, övünecek bir şeyi olmazdı
Koka onun mantığındakiler için daha mühim... Bu ve sonrasını hiç anlamadım bak.
Mihawk sadece silahlanma kullanırsa, kral hakili bir saldırı Mihawk'ın kılıcında çentik de bırakır, kırık da.
Shanks'ın Roger'ın kılıçlarına neden zarar gelsin ki? Onlar da haki kullanabiliyorlar zaten
Kardeşim her b. haki tekniği aynı mı? Koka ayrı bir teknik değil mi? Shanks, Kid'e saldırırken koka nerede? O sahnede b. haki kullandı mı bilemeyiz de bilsek de önemi yok çünkü benim vurgu noktam burası zaten. Kılıcın kararmasının kokadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Joy Boy ipe haki gömmüş. H. haki gömülebiliyorsa b. haki de gömülebilir. Fakat farklı olarak b. haki kokanın kılıca kendi rengini vermesi çok uzun zaman alıyor olabilir. Bu sebepten kokayı kullanım sıklığı işi değiştiriyor olabilir.Mihawk bu b. haki türünü bilhassa önemsiyor olabilir. Çünkü b. haki kokanın ana noktası aşırı sertleştirme ve sert şeyleri çizmek kolay değildir. Bu durum da "Herkes yapabilir." noktasını açıklar. Çünkü herkeste haki var. B. hakiyi herkes uyandırabilir. Ama h. haki için aynısı geçerli değil. Yani h. hakiyi katmak apaçık şekilde işi gerçeklikten koparmak oluyor.

Mihawk sadece b. haki kullanır diye bir şey yok. Shanks normal b. haki+ h. haki basarken o koka+ h. haki basabilir. Teknik farkından dem vuruyorum. Ayrıca Mihawk salt b. haki basarak da pekâlâ kılıcını sağlam tutabilir. Kim diyor ki rakipte h. haki varsa kılıç ille zarar görür diye? Önemli olan total saldırı ve savunma gücüdür. Bu seride saf güçle hakili rakiplerini de devirebilirsin. Örneği de Luffy'dir. Bu konumuzla ilgili değil ama söylemek istedim.

• Like
Tepkiler: Dracule
Kaç aydır spoiler bile bakmıyordum. Bu bölümle beraber Shanks'a deli gibi artı yazmış. Hem Shanks'ın unique kılıç ustası olduğu doğrulandı hem Xebec gibi bir hayvanatı Garling tekme tokat dövdüğü için babasından artı yazdı hem de Harald gibi KK üstü birinin ülkesini himayesine alıp Harald'ın oğlu Loki'ye küsküyü verdiği için artı yazdı. Sanırım bu adam sandığımdan da güçlü @Kuroro

• Love
Tepkiler: Kuroro
Harald'ı bu seviyeye çıkarması bana hiç geçmedi ya. Xebec kendisiyle denk görüp beraber WG'yi yok edeceğini düşünüyormuş falan bana komik geldi.

Ben burayı anlamadım. Imu'nun karşısına çıkmışsın herkesi öldürecek güçtesin Amiral'i kesip, üstüne Larald'la kapışıyorsun. Fakat Imu'yu oracıkta öldürüp WG'yi sonsuza kadar bitiremiyorsun. Bu Imu'ya + yazar. Imu > Xebec.

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Ben burayı anlamadım. Imu'nun karşısına çıkmışsın herkesi öldürecek güçtesin Amiral'i kesip, üstüne Larald'la kapışıyorsun. Fakat Imu'yu oracıkta öldürüp WG'yi sonsuza kadar bitiremiyorsun. Bu Imu'ya + yazar. Imu > Xebec.
Imu'nun arka planında bizim henüz bilmediğimiz bir gerçeği öğrenmiş olabilir.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü