Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

Artık Loki'nin tayfaya gelme muhabbeti biter sanıyorum. Bu herifte babasının potansiyeli var gibi. Asıl büyüklüğü de burada yatıyor. Somut büyüklüğü, büyük bir gemiyle halledilir de işin güç kısmı halledilemez. Luffy ile denk gidebilecek bir eleman bu.

• İmza
Tepkiler: Whitebear D
  • İmza
Tepkiler: kekomancer
Kılıcın yolu diye asırlardır yazıyoruz. Lakin ki mifak ryuma gibi biri degil, disiplin var lakin kawga dan kaçıyor rahat kişilik. Kaç yaşında karartmaya başladı kimden eğitim aldı önem kazandı şununla. Sadece shanksla kapışma sıradan denizci kesmekle olacak iş değil bu.
Kılıç karatmak için sayısız savaşa girmen gerek. Mihawk denizcileri avlamakla anılıyor. Muhtemelen sayısız kez savaşa girmekten sonra karardı kılıcı veya bu tahminime herkes gülse bile Yoru zaten karaydan kılıcı önceki kullanıcısından devraldı.

Antik Krallık ve Dünya sular altında kaldıktan sonra Davy Jones korsan olmaya karar veriyor, tayfa toplamaya başlıyor

Gerçek kimliğini Dünyanın sular altında kalmasına sebep olanların öğrenmemesi için kimliğini gizliyor, ve uğradığı, poneglif dağıttığı yerlere yardım ediyor, neşe saçıyor.

Kendisine artık Joy Boy denmeye başlıyor, yoldaşlarının yani tayfa üyelerine bu amaç uğruna kendisine yardım ettikleri için D. adını veriyor. Monkey D. xxx, Rocks D. xxx gibi.

Nefertari Lili, Joy Boy adlı korsanın gerçek kimliğini öğreniyor, Im'e ve kurulacak olan Dünya Hükümetine ihanet ediyor. D. ismini bu sayede alıyor.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü