haklı söylediklerin de. Korsanlar kralı olmaya layık tarzı ve gücü var. 2 vs 1 atıp yenildiği için bir şey diyemeyiz.. Roger ile teke tek vs atıp roger almış olsa eyvAllah dicem. Garp ile birlikte indirdiler bunu kesin. böyle bir canavarı tek yenemez roger gibi.
Söylediklerinde haklı falan değil. OP hayran kitlesinin klasik her yeni tanıtılan karakter ile eskiye ihanet etme, dibinin düşmesi durumu

GS taraftarının transferlere bakış açısı ile aynı
Kaldı ki o tayfayla KK olmaya layık tarz ve güç varsa olsaydı kardeş o zaman. Olamamış, ben bu "KK dengi" muhabbetinin çürüdüğünü düşünüyorum, KK bir tane O da Roger, adamın sol kolunun makadındaki kılları kadayıfa dönmüş hali bile Kaido yenmiş adama "Hakin yetersiz" diyebiliyor. Millet de hala isimsiz amirali off-panel de yendi diye iç-dış Xebec yıkayıp, yağlıyor
Crocus'un dediğine göre dövüşmemesi gereken, ölümüne 1 yıldan az kalmış Roger'ı ,Prime WB yenemiyor ama nedense Xebec daha bismilllah görünür görünmez Roger'ı çiğner tükürür vs

Ya bir sakin gençler ya, don değişir gibi KK değişiyorsunuz yıllardır
Bu OP kitlesi her yeni görünen karakteri "kesin Roger'dan güçlü" demeyi bitiremedi bir türlü, Gorosei'de bu yaşandı, Garling de yaşandı, Kaido'da yaşandı.
Hep de patladı, bir şu işin sonunu bir görelim ondan sonra konuşalım
Worstgen'den başka türlüsünü beklemezdim gerçi, akıl tutulması olan bir platform zira. "Bu adamın yapabildiği her şeye baktığında o gerçekten de ..." bıdı bıdı vs

Lan daha bir şey yapmadı, bir yapsın bakalım
Worstgen bu kıvrak taktikleri Bahçeli'den falan alıyor sanırım
Bu kadar milleti gaza getirdi umarım kötü bir bölüm gelmez.
Kötü değilse bile, bu kadar gazdan sonra biraz bile bu hype'ın altında kalırsa, ağızda kötü bir tat bırakır zaten.