Spoiler 1155 Tahminler ve İpuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ters köşe yapsan da ben yine sözümün arkasındayım :D . o baba ile oğuldan şerefli hareket beklemek zor :D

ope ope kullanıcısı diyorsun yani.
Karasakal'ın meyveyi alma çabasından da bunu çıkarabiliriz. Ama ben daha başka bir şey bekliyorum farklı bir meyve :D .

Dört tane birden kemer gifi atmış. Xebec'i aksiyonda görmüyorsak dayağı hak etti redon.
gücü ile alakalı bir şeyler göreceğiz kesin de. amiral'i öldürürken ki sahneyi mi görürürüz yoksa başka biriyle olan savaşını mı o muamma. God valley savaşıyla ilgili bir cacık göstermez onu şimdiden beklemek saçma olur bence. tayfayı yeni topluyor çünkü.

gücü ile alakalı bir şeyler göreceğiz kesin de. amiral'i öldürürken ki sahneyi mi görürürüz yoksa başka biriyle olan savaşını mı o muamma. God valley savaşıyla ilgili bir cacık göstermez onu şimdiden beklemek saçma olur bence. tayfayı yeni topluyor çünkü.
Nasıl dövüşüyor onu görsek yeter ya. Şeytan meyvesi falan varsa göstersin şimdiden. Tanrı Vadisi'ni şu an göstereceğini ben de zannetmiyorum.

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Nasıl dövüşüyor onu görsek yeter ya. Şeytan meyvesi falan varsa göstersin şimdiden. Tanrı Vadisi'ni şu an göstereceğini ben de zannetmiyorum.
fatih'in hakisi kullandığı bir sahne görsek bile kafi. kötü olan taraf Teach de artık Fh olduğu kesinleşti. adam tam torpilli 2 meyve Xebec gibi bir peder ve fh. Shanks ile kapışmaları şart oldu.

• Like
Tepkiler: Kuroro
Acil tempo kaçmadan sağlamından Xebec’li Wb’li bir bölüm daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü