Ölüm Cerrahı
★★★
Konuşmaya sıra gelmiyordu. Her güzel şeyin bir sonu oluyor ne yapalımaynen öyleinsanları susturmak ,olaylara müdahele etmek, takip etmekte zorlanmıştık. hey gidi günler hey
iyiydi o zamanlar

Konuşmaya sıra gelmiyordu. Her güzel şeyin bir sonu oluyor ne yapalımaynen öyleinsanları susturmak ,olaylara müdahele etmek, takip etmekte zorlanmıştık. hey gidi günler hey
iyiydi o zamanlar
maalesef öyle . iyiydi ama anı olarak bak aklımıza geldikçe konuşuyoruz : ) . bir de bir oyun vardı Among us onu da çok oynardık toplanıpKonuşmaya sıra gelmiyordu. Her güzel şeyin bir sonu oluyor ne yapalım![]()
Among değil de siz şu orman oyunundan saatlerce çıkamıyordunuzmaalesef öyle . iyiydi ama anı olarak bak aklımıza geldikçe konuşuyoruz : ) . bir de bir oyun vardı Among us onu da çok oynardık toplanıp. bak anılarım iyice canlandı.
![]()
ForestAmong değil de siz şu orman oyunundan saatlerce çıkamıyordunuz![]()
Geçen hafta salçalar mundar oldu usta, bari iki kolpa spoiler sıksaydı da günümüzü şenlendirseydi.Tayvan'daki kaynağıma salçalar ulaşmış bana bomba bir spoiler verdi ama söyleyemem... @Whitebear D
Tayvan'daki kaynağıma salçalar ulaşmış bana bomba bir spoiler verdi ama söyleyemem... @Whitebear D
Meşhur emir kulu faresi değil mi buJaponya'daki çaycı amcama yazdım God Valley'deki vs gösteriliyormuş. Xebec 2 vs 1 değil 3 vs 1 atmış. Roger ve Garp'a desteğe gelen kişi savaşı kazandırmış. Beklediğimden genç birisi. Helal olsun valla...
![]()