Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Usta o vücut 8 yaşından beri yapılan iyi proteinli besin ve fittness sonucu
Yetim çocuk iyi proteini nereden buldu usta? Ayrıca 5 metrelik boyu hangi fitness programına borçlu?
Usta o vücut 8 yaşından beri yapılan iyi proteinli besin ve fittness sonucu
Usta one piece evreninde et en değersiz şey..Yetim çocuk iyi proteini nereden buldu usta? Ayrıca 5 metrelik boyu hangi fitness programına borçlu?
Adam Buccaneer çıkabilir. İki kere sinyali verildi birincisi Kuma bahsedilirken WB ile karşılaştırıldı, ikincisi Vegapunk mesajında ırklardan bahsederken Buccaneer panelinde WB gözüküyor.Gariban babası, yetim, ırksal olarak şanssız (melezlerde haki işi sıkıntılı), kadersiz çalıştı çabaladı büyük adam oldu. Emeğin vücut bulmuş hali.
O meyvelerle... Bilemiyorum Altan...Ya Kıyamet Askeri gibi vücudu olan adama diyorsun bunu. Seride köylü olup sıfırdan zirveye çıkmış kişiler amirallerdir.![]()
Kemal KılıçdaroğluGariban babası, yetim, ırksal olarak şanssız (melezlerde haki işi sıkıntılı), kadersiz çalıştı çabaladı büyük adam oldu. Emeğin vücut bulmuş hali.
Aynı şekilde WB’de Ace ölünce hayatının yumruğunu Akainu’ya attı o sinirle. Sinirlenince karakterler daha da güçleniyor bir de Buccaneer+Deprem yumruğu eklenince Akainu’nun ne kadar canavar olduğunu anlıyorsun.![]()
Meyveleri de Dünya Hükümeti veriyor ya güçlü oldukları için. Meyveler, Genetik güçlerinden yanında hiç bir şey.O meyvelerle... Bilemiyorum Altan...
Hayatının yumruğu mu? Prime WB Roger ile selamlaşırken onun 10 katı şiddette saldırılar yapıyordu.Aynı şekilde WB’de Ace ölünce hayatının yumruğunu Akainu’ya attı o sinirle. Sinirlenince karakterler daha da güçleniyor bir de Buccaneer+Deprem yumruğu eklenince Akainu’nun ne kadar canavar olduğunu anlıyorsun.![]()
Kemal Kılıçdaroğlu